LG a lansat un Smartphone mai Scump decat iPhone X

LG Signature Edition este un smartphone lansat de catre compania coreeana LG la un pret mai mare decat cel al iPhone X, in speranta de a atrage clienti cu bani.

LG crede ca poate concura cu Apple pe piata smartphone-urilor ridicol de scumpe, asa ca s-a gandit sa lanseze LG Signature Edition, un telefon care este mai scump decat iPhone X. Vorbim despre un telefon LG care are carcasa fabricata din ceramica si zirconiu, ea neputand fi zgariata, dar s-ar putea crapa daca este lovita suficient de tare de catre cineva.

Persoanele care sunt interesate sa cumpere acest smartphone Android al celor de la LG vor putea avea numele gravat pe carcasa, iar desigur ca doar 300 de unitati vor fi fabricate, pentru exclusivitate. La fel de exclusiva va fi si vanzarea, deoarece LG Signature Edition va fi vandut doar in Coreea de Sud la pretul de 1800 de dolari.

LG Signature Edition va fi mult mai scump decat iPhone X, dar poate ca asta era de asteptat, daca ne gandim la faptul ca are materiale mult mai scumpe, dar fara recunoastere faciala. LG Signature Edition va avea un ecran cu diagonala de 6 inch, incarcare wireless, o camera cu deschidere f/1.6, 6 GB RAM si 256 GB spatiu de stocare pentru clienti.

LG Signature Edition va avea deasemenea o pereche de difuzoare Band & Olufsen, iar in esenta vorbim despre un LG V30 care este cu 1000 de dolari mai scump decat modelul standard. LG Signature Edition se vrea a fi un telefon de lux, dar avand in vedere pretul foarte mare in raport cu iPhone X, care ofera mult mai multe, oare cine se va incumeta sa-l cumpere ?

Voi ce parere aveti ?

LG Signature Edition

8 COMENTARII

  1. Din imaginile atasate in articol mi se pare ca arata ca si o chinezarie de 100 de euro, mai ales spatele ala total asimetric. In realitate probabil ca arata altfel, dar nu de 1800 de dolari cat cer ei pe el.