Samsung Galaxy S9. Functia Exclusiva pe care iPhone X nu o are!

Samsung Galaxy S9 va avea o functie exclusiva pe care nu o avem deocamdata in iPhone X, in ciuda tuturor zvonurilor pe care le-am vazut despre telefon.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba parte de o functie exclusiva anul viitor din partea companiei Samsung, ceva ce era anuntat si pentru iPhone X, dar care nu a mai ajuns in telefonul Apple. Desi speculatii intinse pe cateva luni sugerau faptul ca aceasta schimbare va veni si in telefonul companiei Apple, in realitate nimic nu s-a intamplat si produsul a fost lansat fara ea, dar Samsung Galaxy S9 o va avea.

Vorbesc despre faptul ca Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie lansat de catre compania Samsung impreuna cu un mediu de stocare de 512 GB, care va oferi o functie de stocare ridicata pentru telefon. Avand 512 GB spatiu de stocare, de mare viteza, Samsung Galaxy S9 va putea stoca mult mai multe fisiere in mediu de stocare intern fara a fi necesara folosirea unui card microSD pentru a extinde spatiul disponibil.

Samsung Galaxy S9 cu un spatiu de stocare de 512 GB va oferi si performante mult mai bune, fiind cunoscut faptul ca mediile de stocare mai mare au performante mai bune decat cele mai mici. La iPhone 8 si iPhone X este perfect vizibil acest lucru, diferenta in performante intre ele fiind de peste 50%, iar Samsung Galaxy S9 cu un mediu de stocare de 512 GB ar putea oferi viteze de copiere si accesare a fiserelor care le depasesc pe cele ale iPhone X.

Samsung Galaxy S9. Functia exclusiva pe care iPhone X nu o are!

Samsung Galaxy S9 va avea acest spatiu de stocare de 512 GB oferit de un nou mediu de stocare eUFS care ofera performante extrem de bune pentru telefoanele mobile. Mai exact, Samsung Galaxy S9. Functia Exclusiva pe care iPhone X nu o are! cu eUFS de 512 GB va putea citi fisiere la viteze de pana la 860 MB/s, in timp ce vitezele de scriere vor ajunge pana la 255 MB/s, dar ele pot fi imbunatatite pana la lansare.

“On a related note, Samsung intends to steadily increase an aggressive production volume for its 64-layer 512Gb V-NAND chips, in addition to expanding its 256Gb V-NAND production. This should meet the increase in demand for advanced embedded mobile storage, as well as for premium SSDs and removable memory cards with high density and performance.”

Aceste medii de stocare eUFS de 512 GB din Samsung Galaxy S9 sunt formate din cate 8 module V-NAND de 64 GB fiecare, deci teoretic vorbim despre performante ridicate pentru functia de stocare. Chiar daca nu va intrece iPhone X in performante cu noile module NAND, Samsung Galaxy S9 va avea cu siguranta performante mult mai bune decat orice alt smartphone Android de pe piata.

Samsung Galaxy S9 cu medii de stocare mai rapide va permite inclusiv procesarea mai rapida a clipurilor video, o functie in care iPhone X nu are deocamdata vreun rival. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat anul viitor, dar prin februarie sau martie, nu la CES 2018 din ianuarie, asa ca mai avem de asteptat pana cand ii vom afla toate noutatile.

Samsung Galaxy S9 functie exclusiva