Samsung Galaxy S9. Samsung Vorbeste despre Lansare

Samsung Galaxy S9 are primele informatii despre lansare oferite de catre compania Samsung, noul telefon fiind asteptat de milioane de clienti de pe glob.

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat pentru o prezentare ce ar urma sa aiba loc in cadrul CES 2017 la inceputul anului 2018, cu o lansare care ar fi urmat sa fie programata pentru lunile februarie, sau martie. Informatiile au venit, aparent, de la surse apropiate companiei Samsung, iar toata lumea a luat drept bun faptul ca Samsung Galaxy S9 va fi anuntat la inceputul anului 2018 de catre coreeni.

Samsung Galaxy S9 este cel mai asteptat smartphone Android al inceputului de an 2018, iar din acest motiv compania Samsung a oferit un detaliu foarte important despre lansarea telefonului. Daca sperati sa vedeti Samsung Galaxy S9 prezentat la inceputul anului 2018, in luna ianuarie, ei bine se pare ca acest lucru nu se va intampla in final, asa cum au dat de inteles zvonurile de pana acum.

La CES 2017 nu vom vedea Samsung Galaxy S9 prezentat de catre compania coreeana, un reprezentant al sau spunand ca acest lucru este “improbabil”, deci e clar ca nu se va face prezentarea atunci. O infirmare mai clara cu privire la neprezentarea Samsung Galaxy S9 in cadrul CES 2017 nu putea fi facuta de catre cineva, asa ca acum stim ca noul telefon va fi demonstrat mult mai tarziu decat trebuia.

Samsung Galaxy S9. Samsung vorbeste despre lansare

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat, in schimb, de catre compania coreeana, in februarie, sau poate chiar martie, cei de la Samsung dand foarte clar de inteles ca telefonul nu e deocamdata gata. Desi iPhone X domina piata smartphone in momentul de fata si a lasat telefoanele Samsung in umbra, cu vanzari tot mai mici si preturi in plina cadere, iata ca totusi Samsung Galaxy S9 nu va veni chiar atat de curand.

“Some media outlets have reported Samsung may showcase Galaxy S9 during the Consumer Electronics Show in January to compete with Apple’s new flagship model iPhone X. However, Samsung dismissed the speculation, saying, “It is unlikely.”

Samsung Galaxy S9 va fi lansat in 2018 fara schimbari colosale, separat de un ecran care ocupa mai mult din panoul frontal si o camera duala verticala integrata in carcasa sa. Aceste schimbari nu sunt totusi uriase, iar Samsung Galaxy S9 este prezentat ca un telefon care va veni cu schimbari mici pentru ca Samsung adopta strategia Apple de a lansa imbunatatiri majore doar o data la 2 ani.

Samsung Galaxy S9 ar putea veni fara suficient de multe schimbari pentru a putea ataca eficient iPhone X, iar asta va afecta compania coreeana pe deplin, dar ramane de vazut ce va decide ea in final sa faca. Este totusi 100% clar faptul ca Samsung Galaxy S9 nu isi va face aparitia in cadrul CES 2017 si n-ar trebui sa ne mai asteptam la asta pentru ca telefonul va ajunge pe piata mai tarziu decat ar cam trebui.

Samsung Galaxy S9 lansare infirmata