Samsung Galaxy S9. Noul Design REAL apare in Prima Imagine

Samsung Galaxy S9 are noul design real dezvaluit intr-o prima imagine pentru a arata lumii intregi schimbarea uriasa de design pe care o vom vedea in 2018.

Samsung Galaxy S9 are prima imagine cu noul design real prezentata astazi, ea fiind una concept care a fost realizat in baza unor informatii “din interior” obtinute de catre un leaker din Asia. Puteti vedea mai jos rezultatul combinarii design-ului Samsung Galaxy S8 cu ceea ce se pregateste in materie de schimbari de design, iar asa avem o idee foarte clara cu privire la ceea ce urmeaza sa ne ofere compania Samsung.

Stim deja de cateva saptamani ca Samsung Galaxy S9 va avea un ecran care acopera o portiune mai mare din ecran in comparatie cu predecesorul sau, peste 90% din panoul frontal urmand a fi acoperit. Facand aceasta schimbare de design pentru Samsung Galaxy S9, corenii se asigura ca telefonul va uimi clientii din lumea intreaga cu un design care impresioneaza din toate punctele de vedere.

Samsung Galaxy S9 va avea un ecran care va genera impresia ca acopera aproape intregul panou frontal al carcasei, lucru pe care foarte multe persoane il cer de ceva timp, dar care pana acum nu a putut fi oferit de cineva. Cu aceasta schimbare pentru ecran, Samsung Galaxy S9 va avea un avantaj major si in fata telefoanelor fabricate de catre producatorii Android din China.

Samsung Galaxy S9. noul design real apare in prima imagine

Samsung Galaxy S9 va avea deasemenea o schimbare majora si pentru carcasa, camera sa urmand a fi duala, dar pozitionata vertical, nu orizontala in noua carcasa din sticla. Samsung Galaxy S9 cu o camera verticala va avea si cititorul de amprenta pozitionat mai aproape de logo-ul companiei de pe carcasa, iar asta pentru ca in pozitionarea orizontala nu ar prea fi incaput toate componentele.

Samsung Galaxy S9 design real

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca pozitionarea verticala a camerei Samsung Galaxy S9 in carcasa aduce si flash LED-ul undeva in dreapta lor, intregul design fiind destul de neobisnuit. In ciuda acestui lucru, este usor de inteles de ce Samsung Galaxy S9 are aceasta schimbare pentru design pregatita pentru fani, ea fiind facuta in ideea de a imbunatati experienta de utilizare din acest an.

Samsung Galaxy S9 este marele telefon Android asteptat la inceput de 2018, iar coreenii nu vor dezamagi, ea urmand a-l prezenta in cadrul CES 2017 pentru presa si lumea intreaga. Lansarea Samsung Galaxy S9 ar trebui sa aiba loc totusi undeva mai tarziu, adica nu chiar in ianuarie, ci cel mai probabil in februarie, sau chiar martie, dar deocamdata o data clara nu a fost anuntata de catre coreeni.