Tim Cook pe locul 5 in topul celor mai Puternici CEOs din Lume

Tim Cook, presedintele companiei Apple, a fost plasat pe pozitia a cincea in topul celor mai puternici presedinti de companii de pe planeta, 100 fiind alesi pentru anul acesta. Apple este compania americana cu cea mai mare capitalizare bursiera si cu una dintre cele mai mari rezerve monetare, insa Tim Cook nu este laudat pentru asta.

Tim Cook este laudat pentru investitiile masive facute de catre compania Apple pentru a dezvolta realitatea augmentata, pentru evolutia Apple Watch, dar si pentru faptul ca vrea sa isi puna aimprenta asupra istoriei Apple. Tim Cook este deasemenea laudat si pentru faptul ca Apple ia atitudine in problemele sociale si isi sustine angajatii, desi pe multi nu-i prea respecta.

Separat, Tim Cook este laudat si pentru software-ul creat de catre compania Apple, desi in ultima vreme au existat numeroase probleme cu iOS, macOS si nu numai. Apple a avut un an excelent din punct de vedere al vanzarilor, dar a avut foarte multe probleme cu produsele si software-ul creat pentru ele, lucru stiut de toata lumea.

Adunand toate aceste lucruri bune si rele, Tim Cook a fost plasat pe primul loc in topul celor mai importanti presedinti de companii de pe planeta.

“The Apple Watch, the first major new product launched under the Cook era, has quietly become a big hit. AirPods are amazing and exciting. Together, they form a wearable computer lineup that has many interesting applications, notably fitness and medicine. Cook and company are also setting Apple up to succeed in augmented reality — where real life and computer graphics are mixed— which many see as one of the next big technology waves.”

Tim Cook top presedinti companii