Prima Pagina Apple Tim Cook pe locul 5 in topul celor mai Puternici CEOs din...

Tim Cook pe locul 5 in topul celor mai Puternici CEOs din Lume

Tim Cook, presedintele companiei Apple, a fost plasat pe pozitia a cincea in topul celor mai puternici presedinti de companii de pe planeta, 100 fiind alesi pentru anul acesta. Apple este compania americana cu cea mai mare capitalizare bursiera si cu una dintre cele mai mari rezerve monetare, insa Tim Cook nu este laudat pentru asta.

Tim Cook este laudat pentru investitiile masive facute de catre compania Apple pentru a dezvolta realitatea augmentata, pentru evolutia Apple Watch, dar si pentru faptul ca vrea sa isi puna aimprenta asupra istoriei Apple. Tim Cook este deasemenea laudat si pentru faptul ca Apple ia atitudine in problemele sociale si isi sustine angajatii, desi pe multi nu-i prea respecta.

Separat, Tim Cook este laudat si pentru software-ul creat de catre compania Apple, desi in ultima vreme au existat numeroase probleme cu iOS, macOS si nu numai. Apple a avut un an excelent din punct de vedere al vanzarilor, dar a avut foarte multe probleme cu produsele si software-ul creat pentru ele, lucru stiut de toata lumea.

Adunand toate aceste lucruri bune si rele, Tim Cook a fost plasat pe primul loc in topul celor mai importanti presedinti de companii de pe planeta.

“The Apple Watch, the first major new product launched under the Cook era, has quietly become a big hit. AirPods are amazing and exciting. Together, they form a wearable computer lineup that has many interesting applications, notably fitness and medicine. Cook and company are also setting Apple up to succeed in augmented reality — where real life and computer graphics are mixed— which many see as one of the next big technology waves.”

Tim Cook top presedinti companii

 • Srb Srb

  Iar samsung mai taie putin din marginea de jos a S8 pt viitorul S 9 pe care samsonistii il lauda doar in scris dar nu si cu portofelul,clara treaba

 • KLB

  Si va deveni cel mai PUTErnic dintre toti cand (atentie – “cand”! si nu, “daca”) va face praf si pulbere ceea ce Steve Jobs a reusit cu multa munca s-o faca No. 1. Nu e putin lucru sa reusesti sa distrugi asa ceva.

 • Srb Srb

  din ce vad eu a facut cea mai puternica companie din lume..ceea ce steve nu a reusit

 • m.ionut

  Greșit ,nu e SRB SRB ?

 • Srb Srb

  pai Tim e pe locul 5 ! eu sunt pe un loc mai fruntas

 • Cosmin

  A fost plasat pe locul 5 sau pe locul 1?
  “a fost plasat pe pozitia a cincea in topul celor mai puternici presedinti de companii de pe planeta,”
  “Tim Cook a fost plasat pe primul loc in topul celor mai importanti presedinti de companii de pe planeta.”

 • Srb Srb

  Asta pt cei ce ziceau ca iphone x nu are sau nu inteleg cum sta cu brightness
  Pe scurt e Nr 1, urmat de Note 8, si pe manual si pe auto…restul e aberatie
  https://www.youtube.com/watch?v=a8bH3vn3ZnM

 • Srb Srb

  locul 5