Prima Pagina Apple Apple Park inca nu e Pregatit pentru Deschidere

Apple Park inca nu e Pregatit pentru Deschidere

Apple Park este in continuare in proces de constructie, campusul companiei Apple nefiind deocamdata 100% pregatit pentru ca angajatii sa fie mutati si sa inceapa sa lucreze acolo. Compania Apple a deschis acum cateva saptamani centrul pentru vizitatori si le permite celor interesati sa-l viziteze, dar mai mult de atat deocamdata nu este accesibil in Apple Park.

Apple a spus ca Apple Park va gazdui angajati de anul acesta, insa e putin probabil ca vreo persoana sa se mute acolo din vechiul campus pana la sfarsitul acestui an. Numeroasele modificari facute pentru Apple Park au intarziat procesul de constructie dincolo de termenele normale stabilite de catre compania Apple, asa ca acum deschiderea mai asteapta.

Apple Park este cel mai ambitios si mai scump proiect al Apple de pana acum, fiind si cel mai modern si mai avansat tehnologic sediu al unei companii.

 • Srb Srb

  Superb

 • Srb Srb

  “KGI predicts that the 5.8-inch iPhone introduced next year could have a battery capacity of between 2,900mAh and 3,000mAH. Currently, the iPhone X packs 2,716mAh of power, so that means we could see an increase of as much as 10 percent come next year.”

  Deja Apple va fi intr-o liga a ei…

 • Srb Srb

  iphone 5.8″ va avea circa 2900-3000mah iar cel de 6.5″ 3300-3400mah la anul
  Pai ma baieti androizi…ce se intampla?? Practic la Anul Apple va fi intr-o liga a ei si din acest punct de vedere, si cand ma gandesc ca acum 2-3 ani se facea misto de bateria din iphone….
  practic Apple de la iphone 6s la viitorul X, va dubla battery usage

 • Viorel Predatorul

  “Va fi”…
  Am înțeles…

 • Srb Srb

  pai logic, deja in 2 ani la rand de la urmas va fi in frunte…acuma doar este putin in fata

 • Viorel Predatorul

  Normal, Apple are relevanță în viitor. Speranța moare ultima 😂😂

 • Srb Srb

  dupa cum s-a vazut eu ce zic se adevereste, deci sperantele se transforma in realitate