Primele Clone aproape Perfecte ale AirPods sunt foarte Ieftine

Primele clone aproape perfecte ale AirPods sunt extrem de ieftine, in ciuda faptului ca desi design-ul este extrem de similar, dimensiunea lor este mai mare decat cea a adevaratului produs Apple. Diferenta cea mai mare este in ceea ce priveste dimensiunea cutiei, cea a clonelor fiind mult mai mare, dar pentru ca vorbim despre clone chinezesti, trebuia sa ne asteptam la asta.

Clonele AirPods sunt totusi usor de conectat la iPhone, desi nici macar chinezii n-au stiut daca ele se numesc iFans, ca pe cutie, sau Afans, ca in meniul Bluetooth al iPhone. In ciuda acestui lucru, castile se interconecteaza pentru a oferi functionalitate prin Bluetooth si au un LED albastru in interiorul lor pentru a confirma conectarea la iPhone.

Carcasa clonelor AirPods are deasemenea un LED care confirma faptul ca bateria interna se incarca, iar per total vorbim despre o pereche de AirPods Plus care costa doar 30 de dolari, de 5 ori mai putin decat AirPods. In ciuda diferentelor in dimensiuni, aceste clone ale AirPods seamana totusi extrem de bine cu modelul original al Apple.