Prima Pagina smartwatch Cat de bun este un smartwatch de doar 60 de LEI ?

Cat de bun este un smartwatch de doar 60 de LEI ?

Daca aceste comentarii ale oamenilor care au cumparat smartwatch-uri de 60 de LEI din Romania nu va conving ca un smartwatch ieftin este prost, atunci poate ca acest clip video o va face. In el veti vedea smartwatch-uri care costa minim 11 dolari, care care sunt foarte proaste, asa cum ar trebui sa va asteptati de la un asemenea produs.

Ceasurile inteligente au un Android Wear instalat si cu o multitudine de aplicatii disponibile, ele avand inclusiv conexiune GSM care permite efectuarea de apeluri telefonice. Partea proasta este ca aceste smartwatch-uri nu au Wi-Fi integrat, dar macar vin cu o camera care face poze invers, dar de o calitate extrem de proasta.

Ceasurile inteligente de acest gen sunt bune pentru un copil care nu vrea prea multe si nu se asteapta ca un asemenea produs sa fie un adevarat smartwatch. Voi ati cumparat un asemenea smartwatch ?

 • richard

  Am vazut clipul, si in mare produsul cam face destule, nu fara cusur dar duce cat de cat ok pt gama si pretul sau.Totusi la 11 dolari, sincer cam ce te-ai astepta sa faca?

 • Adioff

  Tag Heuer Connected Modular

 • Srb Srb

  Face mai multe ca un ceas elvetian

 • g

  Mda, smartwatch care nu stie sa isi regleze ora automat :)) serios acum

 • dan

  Eu am cumparat unul identic cu cel din video
  Pe android instalezi BT Notofication si merge.Adica tot ce primesti notificare pe telefon primesti si pe ceas.E foarte util cand esti la volan.Problema la oricare dintre gadgeturile astea e bateria.Adica folosit in combinatie cu telefonul si o casca in 6-8 ore se descarca.
  Camera foto nu ma intereseaza
  Sa fim seriosi cine face poze cu o camera wga cand ai camera pe telefon?Spre deosebire de altele care au cadran rotund si sunt mult mai scumpe pe asta chiar poti citi un email.
  Adica nu “fura”nimic din text.
  Daca il prinzi la ceva promotie la un 60,70 de lei asa merita.