Huawei P11 va Copia Decupajul iPhone X

Huawei P11 va copia decupajul iPhone X, compania chinezeasca nefiind interesata sa copieze doar Animoji si Face ID, ci chiar si design-ul telefoanelor.

31

Huawei P11 este viitorul smartphone premium pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze pe piata in cursul anului viitor, iar una dintre noile sale functii a fost deja dezvaluita. Mai exact, Huawei P11 urmeaza sa copieze design-ul iPhone X in 2018, acest lucru fiind confirmat de catre o imagine descoperita in sistemul de operare Android folosit de catre telefoanele Huawei.

Huawei P11 are in imaginea de mai jos prezentat decupajul mult mai discret care va fi vizibil in partea superioara a ecranului iPhone X, acesta urmand a ascunde cel mai probabil o camera 3D. Huawei a anuntat chiar saptamana aceasta primul smartphone care copiaza Animoji din iPhone X si are o camera oarecum similara cu cea TrueDepth a Apple, insa decupajul iPhone X va fi deasemenea copiat.

Huawei P11 va copia decupajul iPhone X

Huawei P11 va fi primul telefon care va copia decupajul stupid al iPhone X, Essential Phone avand ceva similar, insa mult mai mic si mult mai putin intruziv decat ceea ce a implementat Apple. Huawei P11 este deja testat de catre chinezi in vederea lansarii pe pietele globale, asa este cat se poate de clar ca acel decupaj oferit din iPhone X va ajunge si in telefonul premium al americanilor.

Huawei P11 nu va fi un smartphone cu functii impresionante, telefonul chinezilor urmand a aduce imbunatatiri minore in raport cu telefoanele pe care le vinde in momentul de fata compania chinezeasca. Copiind decupajul iPhone X, Huawei confirma din nou faptul ca nu este capabila sa faca altceva decat sa copieze produsele altor companii, iar Huawei P11 va fi o clona infidela a unui iPhone cu un design urat.

Huwaei P11 decupaj iPhone X