Huawei P11 va Copia Decupajul iPhone X

Huawei P11 va copia decupajul iPhone X, compania chinezeasca nefiind interesata sa copieze doar Animoji si Face ID, ci chiar si design-ul telefoanelor.

Huawei P11 este viitorul smartphone premium pe care compania Apple intentioneaza sa il lanseze pe piata in cursul anului viitor, iar una dintre noile sale functii a fost deja dezvaluita. Mai exact, Huawei P11 urmeaza sa copieze design-ul iPhone X in 2018, acest lucru fiind confirmat de catre o imagine descoperita in sistemul de operare Android folosit de catre telefoanele Huawei.

Huawei P11 are in imaginea de mai jos prezentat decupajul mult mai discret care va fi vizibil in partea superioara a ecranului iPhone X, acesta urmand a ascunde cel mai probabil o camera 3D. Huawei a anuntat chiar saptamana aceasta primul smartphone care copiaza Animoji din iPhone X si are o camera oarecum similara cu cea TrueDepth a Apple, insa decupajul iPhone X va fi deasemenea copiat.

Huawei P11 va copia decupajul iPhone X

Huawei P11 va fi primul telefon care va copia decupajul stupid al iPhone X, Essential Phone avand ceva similar, insa mult mai mic si mult mai putin intruziv decat ceea ce a implementat Apple. Huawei P11 este deja testat de catre chinezi in vederea lansarii pe pietele globale, asa este cat se poate de clar ca acel decupaj oferit din iPhone X va ajunge si in telefonul premium al americanilor.

Huawei P11 nu va fi un smartphone cu functii impresionante, telefonul chinezilor urmand a aduce imbunatatiri minore in raport cu telefoanele pe care le vinde in momentul de fata compania chinezeasca. Copiind decupajul iPhone X, Huawei confirma din nou faptul ca nu este capabila sa faca altceva decat sa copieze produsele altor companii, iar Huawei P11 va fi o clona infidela a unui iPhone cu un design urat.

Huwaei P11 decupaj iPhone X

31 COMENTARII

  1. Cu toate ca sunt fan si posesor de iphone, da-mi voie sa te contrazic. Pentru 2 luni am folosit un Huawei P10 si pot sa iti soun ca am fost extrem de impresionat. Camera exceptionala, ecran foarte bun, se misca extraordinar , iar din punctul meu de vedere bate ca performante S8 pentru un utilizator normal. Faptul ca e o copie iphone 7 nu e un lucru rau. Este o copie premium

  2. Dar si ce “features” spectaculoase… Ai dreptate Srb Srb.
    Eliminarea jack-ului, este un “features” inedit, o intreaga avansare tehnologica, ce doar marca Apple ne poate oferii. Si sa vina astia de la Samsung, cu S9-urile lor sa copieze astfel de “features”… E inacceptabil. Sa nu uitam si de decupajul superb al acelui display. Un alt “features” inedit. O adevarata amprenta, o semnatura Apple , de finete si rafinament, ce pe alte dispozitive nu are nicio valoare. Acel decupaj este superb realizat. Am inteles ca doar la acel decupaj, s-a lucrat cel putin 4 luni, sa iasa atat de superb. Ca intotdeauna, Apple atent la detaliu, la calitate.
    Intr-un cuvant : SUPERB!

  3. Cred ca o parte nu ati inteles importanta acelui decupajsi de ce a fost necesar…sunt tare curios cum ar implementa samsung o tehnologie ca ce din decupaj pe display-ul de la samsung…

  4. Nu e urat decupajul , nu exista solutie tehnologica pt inserarea camerei si senzorilor in ecran , pe viitor ar putea pube un afisaj lcd mic in partea de sus ( lipit de oled , fara spatiu ) unde sa mascheze camera si senzorii , afisajul lcd se poate face transparent cand folosim camera.

  5. Pacat ca nu copie si apple spatele unui Huawei (gen P9 sau P10) in privinta “camera bump”. Huawei a aratat ca se poate. Sper totusi sa nu copie si acest “notch” urat, caci au copiat destule de la apple.

  6. pai contrazici pe cine? tocmai ai spus ca P10 este peste S8…dar cine a zis pe aici ca nu este asa si ai simtit nevoia sa il contrazici?

  7. si sa se fabrice si mai greu nu? adica numai unirea lcd de oled cred ca este f f greu mai ales la scara larga cand ai nevoie sa produci milioane de bucati

  8. Filmarea 4k la 60 fps e datorita procesorului (unde apple nu are rival, momentan) si nu, nu am inteles de ce apple de prin 2013 incoace (de cand “lucrau” la 6) nu reuseste sa bage camerele in carcasa (prefer telefonul cu 1-2 mm mai gros dar frumos).

  9. Este singura varianta viabila pt a ascunde camera si sa nu aiba decupaj , oled-ul nu poate devenii transparent, doar lcd-ul poate ( el este transparent ) . Asta asa ca info , nu e nevoie , cum ziceam , pe mine nu ma, deranjeaza decupajul . ?

  10. hmm la mine e invers 🙂 nu imi place sa mi se vada telefonul cand il tin la sacou sau in pantaloni. La greutate, daca e prea usor, mi se pare cheap. Fiecare percepem altfel si din cauza asta ne bucuram ca nu exista doar Apple pe lume si sunt variante pt toata lumea

  11. Ma mir ca producatorii care folosesc afisaj lcd nu fac acest lucru .. Atunci sa vezi fanaticii Apple cum isi taie venele …

  12. pai si Apple foloseste LCD, de exemplu pt viitorul iPhone 6.1″ dar nu cred ca inca pot face asta daca vrei sa ai o camera cat de cat…si dot projectorul ar avea probleme

  13. Sa ai in puscarie un lux de 10 ori mai mare decat au altii in libertate.. Asta inseamna sa fii mafiot..iar altii se plang de decupaje pt ca nu le inteleg

  14. Decupajul iPhone X este cel mai urat lucru care poate exista la un smartphone .
    Cine il copiaza , da cu adevarat dovada de lipsa de idei ca si Apple .

  15. Srb , in articol este scris ca Huawei nu este capabila decat sa copieze alte produse ale altor companii. Asta contraziceam! Ok, copiaza , nu contest, dar spre deosebire de alte companii, cooiaza bine si oarecum dezvolta. Oricum, daca imi aduc aminte bine, era o vorba prin 2007-2008 de genu “mi-am luat samsung, e ca iphone”. Toate sunt copii ale iphone!!!

  16. Nu conteaza cine de unde a copiat, conteaza cine o perfectioneaza, iar huawei a aratat ca se poate, mai mult, mai bine, decat alte companii