iPhone X. Productia de Componente a fost Scazuta

iPhone X are productia de componente redusa de catre compania Apple, in ciuda faptului ca ar exista cerere destul de mare pe piata in acest moment.

iPhone X are productia de componente redusa de catre compania Apple, iar asta in timp ce inca exista probleme mari in ceea ce priveste cumpararea telefonului mobil de catre cei din Cupertino. Desi iPhone X este greu de gasit in magazinele companiei Apple, se pare ca americanii au decis sa reduca intr-o anumita masura productia de componente, estimand probabil ca vor avea cerere mai mica la inceput de 2018.

Nu mai putin de 4 parteneri Apple care produc componente pentru iPhone X raporteaza faptul ca au mai putine comenzi de la compania americana in comparatie cu lunile anterioare. Ei anticipeaza deasemenea faptul ca in urmatoarea perioada comenzile pentru iPhone X urmeaza deasemenea sa scada, iar asta va afecta inclusiv incasarile.

iPhone X. Productia de componente a fost scazuta

Producatorii de camere, carcase, panouri tactile si module tactile pentru iPhone X se plang de aceasta scadere a numarului de comezi, deci Apple priveste inceputul lui 2018 cu multa neincredere. Analistii se asteapta ca in ianuarie si februarie cererea pentru iPhone X sa ramana in continuare mare, iar din martie sa scada considerabil, mai ales ca atunci va ajunge pe piata si Samsung Galaxy S9.

“Despite having enjoyed a surge in orders for the iPhone X in September and October, sources from the upstream component supply chain saw their shipments for iPhone devices weaken in November and are likely to drop further in December. With demand for key component not growing as strong as expected, the sources are concerned that Apple may reduce its iPhone X shipment target for the first quarter of 2018.”

iPhone X, in ciuda acestei scaderi a numarului de componente comandate de catre Apple, urmeaza sa inregistreze totusi vanzari mai bune decat iPhone 7 la inceputul anului trecut. Desigur ca acest lucru ramane a fi vazut dupa ce Apple va anunta rezultatele financiare pentru T1 2018, analistii fiind cunoscuti pentru previziunile gresite pe care le dau destul de des.

iphone x productie componente

12 COMENTARII

  1. eu zic sa te mai incerci si prin alte orange shop sa pui intrebari…si daca gasesti in alta parte, sa anulezi comanda pe care o ai acum