Prima Pagina Apple Jony Ive se ocupa din nou de Design-ul Produselor Apple

Jony Ive se ocupa din nou de Design-ul Produselor Apple

Jony Ive este Chief Design Officer la compania Apple, iar asta ar fi trebuit sa insemne ca el se ocupa in mod constant cu crearea design-urilor pe care produsele companiei Apple le au. Ei bine, cat Apple Park a fost in constructie, adica de mai bine de 5 ani, Jony Ive a fost concentrat mai mult pe acel proiect, si pe design-l Apple Store-urilor, decat pe design-ul produselor companiei Apple.

Ce efect a avut asta ? Ei bine vreo 3 ani de iPhone cu acelasi design, plus un iPhone X care are o taietura ciudata in ecran, cu care Apple se mandreste pentru ca nu prea are cum sa reactioneze altfel. Avand in vedere ca Apple Park este aproape finalizat, Jony Ive a anuntat ca de acum revine la conducerea echipei de design din cadrul Apple si toti designerii ii vor fi din nou sub comanda.

In ultimii ani Jony Ive nu a avut sub atenta supraveghere munca de zi cu zi a designerilor sai, ci alti doi subalterni s-au ocupat cu asta, el fiind anuntat doar in legatura cu lucrurile importante. Acum Jony Ive a reveni la conducerea echipei de designeri si isi indreapta atentia la munca de zi cu zi pentru crearea viitoarelor produse pe care compania APple intentioneaza sa le lanseze.

“With the completion of Apple Park, Apple’s design leaders and teams are again reporting directly to Jony Ive, who remains focused purely on design.”

Jony Ive va supraveghea inclusiv crearea design-ului pentru iOS, iar asta inseamna ca s-ar putea sa vedem din nou produse Apple care arata foarte bine si un iOS cu un design mai aproape de realitate. Jony Ive este fara discutie un designer stralucit, cu o minte sclipitoare, iar ceea ce s-a intamplat in ultimii ani sugereaza faptul ca Apple va fi serios afectata daca el ar decide vreodata sa plece.

jony ive design produse apple

 • Srb Srb

  Superb

 • adrian

  Pe bune Srb

 • nelu

  ioi nu-mi zîce ca de amu iar om ave ifone trăsnet !!! Ca nu cred.

 • Andrew

  Sa înțeleg ca o sa fie o schimbare Maricica in designul softului ?

 • Srb Srb

  da, sunt sanse 90% ca ios12 si viitorul macOS sa aiba un redesign

 • Andrew

  Doamne ajuta , Srb

 • ChepeHingherul

  Welcome back, Jony!

 • Java

  De la iphone 4 la 8, este acelasi design .

 • jooxer

  Mda primul comment e persoana non grata de aici și bine-nțeles cu un comment pe măsura.
  Dacă as putea as face un singur lucru,rupt cu bătaia numai asta m-ar mai răcori

 • jooxer

  Bai băiatule du-te la un control ca ai probleme grave sa mor eu.platesc eu pshiholog orice numai sa te faci bine…ma gândesc ca ai o vârsta și sa ai probleme astea e foarte grav

 • Roasted Wookie

  o veste buna

 • Srb Srb

  Esti pe banane maimutica?

 • Mircea

  Mai are 2 brazi de împodobit și se apuca de treaba.

 • Florin

  Valeu. Nu era asta desteptul care a compromis iphone 4 si 4s cu antena gate prin form over function? A fost cumva implicat si in design-ul lui iphone 6? Nu de alta dar ala se indoia. Bun designer. Nu-i pasa de nimic in afara de treaba lui.

 • Jayson Cirin

  😂😂😂

 • icetkk

  Patinezi și exagerezi.
  Doar iPhone 4 a avut probleme cu semnalul dacă îl țineai într-o anumită poziție în mâna strânsă. Eu, personal, nu am suferit nici măcar o dată de pe urma acestui fapt. Nu spun că nu era, căci am reușit să reproduc căderea de semnal, dar a trebuit să pun telefonul în mână într-o poziție nenaturală pentru mine. Deci, în utilizarea mea zilnică nu am suferit deloc, la fel ca toți.

  La iPhone 4S – cu ACELAȘI DESIGN – a fost reparată problema. În concluzie, NU designul era problema!

  Nu iPhone 6 se îndoia, ci iPhone 6 Plus. Materialul slab. iPhone 6S Plus – cu ACELAȘI DESIGN – nu s-a mai îndoit. Aceeași concluzie, nu designul era problema.

  Q.E.D.

 • Florin

  Derapezi….rau.

 • icetkk

  Cel care a impus FoF a fost Steve Jobs și bine a făcut! A împins designul la un alt nivel. Indiferent de micile probleme, Apple a arătat lumii cum se face design.

  4S nu a avut probleme, oricât am încercat, nu am reușit să îl fac să piardă semnal.

  Telefoanele cu probleme (reale, ușor de replicat și care te puteau pune în dificultate) au fost iPhone 4 și 6 (aluminiu slab). Restul sunt exagerări. Au mai fost flare-uri pe cameră, în lumina soarelui, în anumite poziții, au mai fost bug-uri de soft, a mai fost un sunet de îl auzeau unii de la procesorul telefonului dacă lipeau telefonul de ureche și era liniște totală, au mai fost mici “issues”, dar, per total nu poți spune că au fost mari și nici din vina lui Ive.
  Îl apăr pentru că ceea ce spui tu este neadevărat, din niciun alt motiv.

 • Florin

  Apara-l in continuare…spor.

 • icetkk

  Ai băgat și 4S în aceeași oală cu 4, scrie mai sus în comentariul tău, nu inventez eu.
  În plus, eu nu te contram în fond, căci telefoanele ălea au avut probleme reală, doar încercam să te fac să înțelegi că nu designul lor a fost problema (căci au urmat S-urile lor cu același design, dar fără probleme), ci alte departamente au gafat. Atât.