Samsung Galaxy S9 va fi mai MIC decat Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 va fi mai mic decat Samsung Galaxy S8, compania coreeana pregatind o schimbare uriasa pentru fanii telefoanelor sale mobile din lumea intreaga.

Samsung Galaxy S9 va fi mai mic decat Samsung Galaxy S8, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, noul telefon mobil urmand a avea dimensiu fiznice inferioare celui ale actualului model. Schimbarea aceasta pe care o face compania coreeana pentru Samsung Galaxy S9 are la baza o modificare facuta in cursul anului trecut pentru serie si care va fi respectata acum.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba un ecran care acopera mai mult din panoul frontal, marginile superioara si inferioara urmand a fi substantial reduse fata de modelul vandut acum pe piata. Samsung nu vrea ca ecranul Samsung Galaxy S9 sa aiba aspect ratio 21:9, asa cum au majoritatea telefoanelor de acum, ci vrea sa ramana la 18.5:9, iar asta inseamna ca dimensiunile telefonului vor fi mai mici decat ale actualului model.

Reducerea in dimensiuni a Samsung Galaxy S9 va fi pe deplin vizibila in ceea ce priveste lungimea, pentru ca vor scadea marginile panoului frontal, insa latimea nu va creste in vreun fel, teoretic. Cei de la samsung vor ca Samsung Galaxy S9 sa aiba acelasi ecran cu diagonala de 5.8 inch, ca predecesoul sau, deci nu vom vedea si o modificare pentru dimensiunea totala a ecranului noului telefon.

Samsung Galaxy S9 va fi mai mic decat Galaxy S8

Samsung Galaxy S9 nu va fi cu foarte mult mai mic decat Samsung Galaxy S9, iar pentru Samsung Galaxy S9 Plus va fi aceeasi schimbare in raport cu modelul lansat in cursul acestui an. Diferentele nu vor fi mari, dar vor exista, iar intregul panou frontal al Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus ar trebui sa fie dominat de ecran intr-o tentativa a coreenilor de a se diferentia de roducatorii chinezi.

Samsung Galaxy S9 cu o asemenea schimbare a impus si extrem de multa munca din partea inginerilor companiei coreene, insa in final cred ca ei vor face o treaba foarte buna, demn de un telefon de acest gen. Samsung Galaxy S9 va incerca proctic sa vina cu ceva unic pe piata, insa e greu de spus care este intregimea compromisurilor care vor fi facute de catre coreeni pentru a-si indeplini obiectivele.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat la inceputul anului viitor, dar deocamdata nu se stie o data clara, desi perioada februarie – martie ar trebui sa fie cea aleasa de catre compania Samsung. Samsung Galaxy S9 va avea si un pret mai mare decat actualul model, insa asta era de asteptat, avand in vedere ca trebuie sa se tina cumva pasul cu iPhone X la ceva.

Samsung Galaxy S9 mic s8