Samsung Galaxy S9. Prima Functie CONFIRMATA Oficial

Samsung Galaxy S9 are confirmata oficial astazi una dintre cele mai mari schimbari pentru functii pe care coreenii o pregatesc pentru noul telefon mobil.

Samsung Galaxy S9 are deja prima functie confirmata oficial chiar de catre compania Samsung multumita unei imagini preluate din sistemul de operare al telefoanelor vandute de catre coreeni. Aceasta imagine confirma o serie de zvonuri aparute in ultimele saptamani, aceste anuntand o serie de schimbari de design pentru viitorul model de telefon pe care compania Samsung il vinde.

Mai exact, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba cititorul de amprente aplasat sub camera duala verticala, imaginea de mai jos aratand cat se poate de clar noua locatie in care acesta va fi pozitionat. Compania coreeana vrea ca Samsung Galaxy S9 sa aiba senzorul pentru monitorizarea batailor inimii pozitionat in partea dreapta a camerei, astfel ca vom vedea cititorul de amprente direct sub ea.

Samsung Galaxy S9 va aduce prin aceasta schimbare o modificare si mai proasta pentru cititorul de amprente, care in seria actuala este plasat in partea dreapta a camerei, fiind greu de gasit. Prin schimbarea impleentata acum, utilizatorii Samsung Galaxy S9 vor apasa intai pe lentilele camerei si abia apoi pe cititorul de amprente, asa cum se intampla cu actualele modele ale coreenilor.

Samsung Galaxy S9. Prima functie CONFIRMATA Oficial

Totusi, imaginea confirma practic zvonuri despre Samsung Galaxy S9 pe care le-am auzit din diverse surse, semn ca si altele similare ar avea un grad la fel de mare de adevar, asa cum era de asteptat. Nimeni nu se astepta ca Samsung Galaxy S9 sa aiba cititorul de amprente integrat sub ecran, iar aceasta imagine confirma fara dubiu faptul ca aceasta schimbare nu va fi oferita anul acesta.

Samsung Galaxy S9 va fi, desigur, intens criticat pentru modificare, asa cum s-a intamplat si cu predecesorul sau, dar asta e de asteptat de la telefoanele mobile de acest gen vandute de coreeni. Ca sa fiu complet sincer, era greu de crezut ca Samsung Galaxy S9 ar putea veni cu o schimbare mai buna, din moment ce nici macar iPhone X nu are un cititor de amprente integrat in ecran, ci are Face ID.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat de catre compania Samsung la inceputul anului viitor, dar nu se stie deocamdata daca in februarie, sau in martie, insa cu siguranta nu in ianuarie. Samsung Galaxy S9 va fi totusi vandut la un pret foarte apropiat de cel al iPhone X, pentru ca Samsung trebuie sa isi pastreze “blazonul” de companie care vinde telefoane premium, ca Apple.

Samsung Galaxy S9 cititor amprente