iPhone – Tastaturile Terte cele mai Populare din AppStore

Incepand iOS 8 compania Apple a implementat in sfarsit posibilitatea de a instala tastaturi terte in sistemul de operare pentru iPhone, iPad si ipod Touch-uri.

Aceste tastaturi terte pot fi instalate prin intermediul unor aplicatii care sunt disponibile in App Store, iar in aproape un an de zile App Store-ul a fost asaltat de titluri o asemenea functionalitate pentru utilizatorii interesati de ea.

Pentru a ne ajuta sa descoperim mult mai usor cele mai bune aplicatii cu tastaturi terte pentru terminalele noastre, compania Apple a creat in App Store o sectiune speciala de titluri numita Add New Keyboards.

Dupa cum ii spune si numele, sectiunea are incluse cele mai bune aplicatii terte pentru iDevice-uri care contin tastaturi terte ce pot fi instalate si activate de catre noi, astfel ca veti gasi cu siguranta o tastatura potrivita.

Saptamana aceasta compania Apple a modificat sistemul de alegere a acestor aplicatii din sectiunile sale, astfel ca ele sunt selectate manual si nu automat de catre un software, deci aveti recomandari doar pentru aplicatii foarte bune.

Sectiunea Add New Keyboard poate fi accesata in App Store urmand acest link.

iphone cele bune tastaturi terte app store