iPhone X. Apple Livreaza peste Noapte unele Comenzi noi

iPhone X este livrat mult mai repede de catre compania Apple, telefonul americanilor putand ajunge chiar si peste noapte la clientii din anumite locatii.

iPhone X a iesit practic din stadiul de produs Apple care are cerere extrem de mare si oferta foarte mica, deoarece acum americanii livreaza telefoanele si peste noapte in unele tari de pe glob. Conform magazinelor online Apple din Canada, China si alte locatii, un iPhone X comandat acum este livrat in 1 – 3 zile lucratoare, deci unii clienti norocosi isi pot primi telefonul in ziua urmatoare achizitiei.

iPhone X este livrat in 3 – 5 zile lucratoare in majoritatea restului pietelor, inclusiv in Europa, deci unii europeni trebuie sa astepte pana saptamana viitoare pentru a primi o comanda plasata astazi. Este de altfel normal sa vedem timpi de livrare diferiti pentru iPhone X in functie de piata din care se plaseaza comanda, pentru ca stocurile sunt alocate diferit, in functie de cererea existenta.

iPhone X. Apple Livreaza peste Noapte unele Comenzi noi

iPhone X este totusi greu de cumparat din Romania, el fiind disponibil la precomanda de aici, sau la achizitie imediata daca nu va deranjeaza sa platiti o taxa de „primul venit, primul servit”. In tara noastra exista comenzi pentru iPhone X vechi de o luna care inca n-au fost livrate la clienti, deci imbunatatirea timpilor de livrare din alte zone nu aduce vreo imbunatatire pentru ceea ce se intampla la noi.

In ciuda acestui lucru, exista totusi posibilitatea ca lucrurile sa se schimbe in imediata vecinatate a Craciunului si telefoanele iPhone X comandate de catre romani sa ajunga mai repede la ei. Compania Apple incearca in mod constant sa ofere cea mai buna experienta de achizitie pentru clienti si sa livreze produsele cat se poate de repede, insa desigur ca nu reuseste totdeauna sa faca asta.

iphone x livrare noapte apple

Articolul precedenteMAG. 3500 de LEI Reducere la MacBook Astazi!
Articolul următorGreat Video Apps – Aplicatii Video Excelente pentru iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.