iPhone X. Apple Livreaza peste Noapte unele Comenzi noi

iPhone X este livrat mult mai repede de catre compania Apple, telefonul americanilor putand ajunge chiar si peste noapte la clientii din anumite locatii.

iPhone X a iesit practic din stadiul de produs Apple care are cerere extrem de mare si oferta foarte mica, deoarece acum americanii livreaza telefoanele si peste noapte in unele tari de pe glob. Conform magazinelor online Apple din Canada, China si alte locatii, un iPhone X comandat acum este livrat in 1 – 3 zile lucratoare, deci unii clienti norocosi isi pot primi telefonul in ziua urmatoare achizitiei.

iPhone X este livrat in 3 – 5 zile lucratoare in majoritatea restului pietelor, inclusiv in Europa, deci unii europeni trebuie sa astepte pana saptamana viitoare pentru a primi o comanda plasata astazi. Este de altfel normal sa vedem timpi de livrare diferiti pentru iPhone X in functie de piata din care se plaseaza comanda, pentru ca stocurile sunt alocate diferit, in functie de cererea existenta.

iPhone X. Apple Livreaza peste Noapte unele Comenzi noi

iPhone X este totusi greu de cumparat din Romania, el fiind disponibil la precomanda de aici, sau la achizitie imediata daca nu va deranjeaza sa platiti o taxa de “primul venit, primul servit”. In tara noastra exista comenzi pentru iPhone X vechi de o luna care inca n-au fost livrate la clienti, deci imbunatatirea timpilor de livrare din alte zone nu aduce vreo imbunatatire pentru ceea ce se intampla la noi.

In ciuda acestui lucru, exista totusi posibilitatea ca lucrurile sa se schimbe in imediata vecinatate a Craciunului si telefoanele iPhone X comandate de catre romani sa ajunga mai repede la ei. Compania Apple incearca in mod constant sa ofere cea mai buna experienta de achizitie pentru clienti si sa livreze produsele cat se poate de repede, insa desigur ca nu reuseste totdeauna sa faca asta.

iphone x livrare noapte apple

43 COMENTARII

  1. Asta e o veste care ar trebui sa ii bucure pe posibilii clienti.Pe mine,ca potential client,nu ma intereseaza ce vanzari are Apple,ci cand pot primi telefonul.

  2. Mai este cineva cu comanda in magazinul Orange la inceputul lunii noiembrie si inca fara telefon??
    Vreau sa stiu daca sunt singurul 😐

  3. Camil, împărtășim aceeași soarta.
    Eu l-am comandat pe 6.11 si încă nu a venit.
    Astăzi a primit telefonul cineva ce l-a comandat din orange victoriei.
    Ceva suspect, sau doar noroc, n-am nicio idee.

  4. Ah uitasem sa menționez.
    Comanda făcută de respectivul ce a primit azi device-ul a fost făcută acum doua saptamâni.

  5. Bogatule,imi amintesc ca ti-am propus sa ne intelnim sa vezi cat sunt de sarac,dar ai dat-o in scenarii homo.Deci,de ce bati campii?

  6. Parcă acum o lună în urmă, iPhone X era produs în 10.000 exemplare zilnic. Ca să poată fi livrat peste noapte, asta înseamnă că stocurile gem de iPhone X, că sunt zeci de milioane de iPhone-uri X pe stoc.
    Întrucât stocurile nu puteau ajunge la câteva zeci de milioane într-o lună, înseamnă că Apple iar a mințit cu “problemele grave de producție”.

    În fiecare an, Apple minte că are probleme cu producția, ca să inducă ideea de “fructul greu de obținut”, ca să se cumpere rapid în primul weekend, ca să poată Apple raporta: “Am vândut Y milioane de iPhone-uri în primul Weekend/săptămână/lună. Am fi vândut și mai mult, dar nu am avut pe stoc”

    Se pare că nu mai merge minciuna asta…

  7. te rugam sa ne prezinti comunicatul oficial Apple, in care ei spun, oficial, ca produc doar 10.000 exemplare zilnic
    Altfel, in caz contrar, ne demonstrezi ca esti doar un pastarnac ce crede toti analistii

  8. Un labbagiu fara viata care face umbră pământului degeaba ?. Este imposibil sa petreci mai mlt timp pe site ca adminul daca ai avea o viața personala.

  9. Sunt alături de tine ?
    Comanda din data de 3 Noiembrie, de la Orange Shop Park Lake
    Cei de la Orange, nu știu ce sa zică, când sunt întrebați de status
    Pana apare următorul iPhone, sper sa îl primesc

  10. Daca tot spune că sunt sarac pentru că nu am iPhone x,vreau sa ii dau ocazia să vadă dacă are dreptate sau nu,atâta tot.

  11. Nu e treabă mea sa spun mai multe… Totuși,eu speram sa îmi accepte invitația și să ne vedem în oraș pentru a ne compară sculele(nu,eu nu am iPhone X),dar…