Samsung Galaxy S9. Asa va Arata Design-ul Final!

Samsung Galaxy S9 are prezentata intr-o noua imagine versiunea finala a design-ului pe care compania coreeana il pregateste chiar acum pentru lansare oficiala.

53

Samsung Galaxy S9 are prezentat astazi ceea ce va fi cel mai probabil design-ul final pe care compania Samsung il va folosi pentru telefonul ce urmeaza sa fie lansat oficial in cursul anului 2018. Vorbim despre o imagine concept realizata in baza tuturor informatiilor aparute pana acum in legatura cu Samsung Galaxy S9, ea prezentand un telefon cu un ecran impresionant, asa cum este asteptat.

Samsung Galaxy S9 va avea un ecran care va acoperi peste 90% din panoul frontal, ceva ce pana acum n-am vazut in vreun telefon mobil, insa coreenii vor sa uimeasca din toate punctele de vedere. Samsung Galaxy S9 va avea in continuare ecranul curbat spre marginile laterale, insa marea surpriza vine in partea inferioara, unde lungimea ecranului este extinsa peste cea a actualului model.

Samsung Galaxy S9 va avea un ecran mai lung, iar telefonul in sine va fi mai scund decat actualul model pentru ca va disparea aproape in intregime portiunea inferioara care acum e acoperita de un bezel negru. Coreenii vor sa se diferentieze de restul telefoanelor Android de pe piata, iar aceasta schimbare pentru Samsung Galaxy S9 este unica solutie de a face un design cu adevarat unic.

Samsung Galaxy S9. Asa va arata design-ul final!

Imaginea de mai jos ne arata, in avans, cel mai bine care va fi design-ul final al Samsung Galaxy S9, atat pentru panoul frontal, cat si pentru carcasa, unde urmeaza sa fie relocat si cititorul de amprente. Camera duala verticala va fi pozitionata in centrul carcasei, iar cititorul de amprente al Samsung Galaxy S9 va fi plasat direct sub ea, in partea dreapta urmand a sta un flash LED si senzorul pentru monitorizarea batailor inimii.

Samsung Galaxy S9 va avea practic un design imbunatatit, pe de o parte, in comparatie cu actualul model, dar neschimbat daca ne uitam la pozitia pe care urmeaza sa o aiba in continuare cititorul de amprente. In ciuda acestui lucru, dar si a faptului ca Samsung Galaxy S9 va fi un update minor din punct de vedere hardware, cred ca ecranul de dimensiune mai mare va uimi din foarte multe puncte de vedere.

Samsung Galaxy S9 este pregatit pentru a fi prezentat oficial undeva in cursul inceputului anului 2018, dar nu la CES 2018, compania coreeana infirmand categoric aceste zvonuri aparute recent. Samsung Galaxy S9 isi va face totusi aparitia prin februarie/martie, iar lansarea ar trebui sa aiba loc in cea de-a doua luna, nu in aprilie, cum s-a intampla anul acesta.

Samsung Galaxy S9 concept design final