Apple Watch va Intrece Samsung Galaxy Note 8 in Vanzari

Apple Watch va deveni atat de popular in 2018 incat va intrece in vanzari inclusiv Samsung Galaxy Note 8 si multe alte telefoane Android de pe piata.

Apple Watch este cel mai popular smartwatch al momentului, dar nu de acum, ci din 2015 cand a fost lansat, iar anul viitor se pare ca popularitatea sa va fi din nou in crestere, asa cum e de asteptat. Conform unor analisti asiatici, Apple Watch urmeaza sa inregistreze vanzari mai mari cu 20% fata de anul acesta si ar urma sa ajunga la un total de 23 – 25 de milioane de noutati, un nou record pentru Apple.

Avand in vedere ca Samsung Galaxy Note 8 este preconizat a se vinde in pana la 20 de milioane de unitati in primul an de disponibilitate, Apple Watch il va intrece cu siguranta. Da, Apple Watch este un ceas si Samsung Galaxy Note 8 un smartphone “mai business”, dar ambele sunt in niste nise care au clienti greu de convins si satisfacut, in ciuda diferentei mari de pret dintre ele.

Apple Watch 3 este “vedeta” din oferta de smartwatch-uri ale companiei Apple, ceasul inteligent inregistrand si cele mai mari vanzari dintre toate modelele dupa lansarea oficiala din septembrie. Noua functie 4G implementata de catre compania Apple pare sa aiba foarte multa “priza” la clienti, iar in 2018 numarul celor care vor dori sa cumpere ceasul ar trebui sa creasca si mai mult decat se preconiza.

“Shipments of Apple Watch 3 are expected to surge 20% on year to reach 23-25 million units in the coming year, which will greatly benefit Taiwan players in the supply, particularly backend packaging and testing service providers. Apple Watch 3 is increasingly popular in the consumer electronics market along with its incorporating physical exercise and personal health passport functions.”

Apple Watch este superior celorlalte smartwatch-uri de pe piata multumita aplicatiilor bune, ale functiilor gandite cu cap si interconectivitatii excelente pe care o are cu iPhone. Aceasta combinatie face din Apple Watch un smartwatch grozav, superior oricarui altuia pentru cei care fac fitness, aici Apple neavand deocamdata vreun rival pe piata ceasurilor inteligente.

Apple Watch vanzari samsung galaxy note 8

7 COMENTARII