iPhone vs Samsung – Care Clienti sunt mai Multumiti de Telefoane ?

iPhone si Samsung au clienti care sunt foarte multumiti de telefoanele pe care le detin, dar exista unii care isi apreciaza mai mult produsele utilizate.

iPhone vs Samsung ramane un subiect de discutie tabu care genereaza faorte multe controverse intre fanii celor doua companii, insa exista oare motive serioase pentru asa ceva. Conform unui nou studiu, ar exista, deoarece utilizatorii de telefoane Samsung sunt mai multumiti de produsele lor decat cei care detin iPhone, sau cel putin asta ne spune reteaua de socializare Twitter.

Vorbim aici despre date adunate pentru telefoane iPhone si Samsung Galaxy, Twitter fiind monitorizat pentru a vedea ce spun clientii celor doua companii in legatura cu produsele vandute de catre ele. Puteti vedea mai jos ca gradul de satisfactie al clientilor de telefoane Samsung Galaxy si de telefoane iPhone, iar in cazul celor din urma vorbim despre un grafic destul de stabil, in preajma valorii de 60%.

Partea interesanta vine in cazul telefoanelor Samsung Galaxy, aici gradul de satisfactie fiind cu mult mai mare, atngand, in mod destul de ciudat, 100% prima parte a anului 2016 inainte de a scadea abrupt spre aproape 10%. Gradul de satisfactie a crescut apoi pana in anul 2017 pentru a creste din nou peste valoarea inregistrata pentru telefoanele iPhone, insa cu fluctuatii mult mai mari.

Rezultatele informatiilor adunate prezinta o situatie foarte interesanta in care foarte multi clienti ai Samsung par sa fie foarte multumiti de telefoanele Samsung Galaxy pe care le detin. Datele sunt preluate doar intr-o retea de socializare, de vreo 5 – 6 ori mai mica decat Facebook si le contrazic pe cele facute de catre alte companii care au intrebat oamenii in plina strada despre gradul de satisfactie.

iphone samsung plac