iPhone vs Samsung – Care Clienti sunt mai Multumiti de Telefoane ?

iPhone si Samsung au clienti care sunt foarte multumiti de telefoanele pe care le detin, dar exista unii care isi apreciaza mai mult produsele utilizate.

iPhone vs Samsung ramane un subiect de discutie tabu care genereaza faorte multe controverse intre fanii celor doua companii, insa exista oare motive serioase pentru asa ceva. Conform unui nou studiu, ar exista, deoarece utilizatorii de telefoane Samsung sunt mai multumiti de produsele lor decat cei care detin iPhone, sau cel putin asta ne spune reteaua de socializare Twitter.

Vorbim aici despre date adunate pentru telefoane iPhone si Samsung Galaxy, Twitter fiind monitorizat pentru a vedea ce spun clientii celor doua companii in legatura cu produsele vandute de catre ele. Puteti vedea mai jos ca gradul de satisfactie al clientilor de telefoane Samsung Galaxy si de telefoane iPhone, iar in cazul celor din urma vorbim despre un grafic destul de stabil, in preajma valorii de 60%.

Partea interesanta vine in cazul telefoanelor Samsung Galaxy, aici gradul de satisfactie fiind cu mult mai mare, atngand, in mod destul de ciudat, 100% prima parte a anului 2016 inainte de a scadea abrupt spre aproape 10%. Gradul de satisfactie a crescut apoi pana in anul 2017 pentru a creste din nou peste valoarea inregistrata pentru telefoanele iPhone, insa cu fluctuatii mult mai mari.

Rezultatele informatiilor adunate prezinta o situatie foarte interesanta in care foarte multi clienti ai Samsung par sa fie foarte multumiti de telefoanele Samsung Galaxy pe care le detin. Datele sunt preluate doar intr-o retea de socializare, de vreo 5 – 6 ori mai mica decat Facebook si le contrazic pe cele facute de catre alte companii care au intrebat oamenii in plina strada despre gradul de satisfactie.

iphone samsung plac

5 COMENTARII

  1. Nu ,hai sa fim Ok, deci cel mai bun telefon este cel pe care ti-l permiți, ca avem păreri diferite fata de Branduri, asta este alta poveste…

  2. Cel mai bun telefon este acela care îți satisface nevoile personale, in materie de tehnologie și portabilitate vorbind. Cât despre cei 2 mari fabricanți, Samsung a evoluat foarte mult in ultimii ani, atât din punct de vedere al design-ului, hardware dar și al materialelor folosite in fabricarea dispozitivelor (ma refer la seria Galaxy și Note). Pe la soft mai au ei de lucrat, asta a fost unul din motivele pentru care pe mine m-au pierdut ca și client. Iar Apple, mare inovatie nu prea am văzut in ultimii ani. Doar puțin pe la soft ce au mai lucrat in ultimii ani, ca la design-ul dispozitivelor…(iPhone 6, 6s, 7, chiar și 8). De asta am și stat cam 2 ani pe Samsung, vroiam sa încerc ceva nou deoarece Apple nu ma mai surprindea cu nimic. Noroc cu iPhone X, s-au mai salvat puțin. Nu este mare inovatie, adică încărcare wireless exista, OLED exista, camera performanta au și alții, Pixel chiar mai buna…Nu au inovat mai nimic in lumea smartphone-urilor in afara de acel FaceID, dar cel puțin au venit cu ceva cu adevărat nou in lumea iPhone. Iar iOS-ul…încă mai au de lucru, este loc de mai bine.

  3. Sunt foarte multumit de samsung ….. desii nu dețin un varf de gama … poate si asta e un criteriu …plătind o sumă destul de mică pe telefon așteptările fiind mai mici … primesti peste așteptări si pe total esti foarte multumit de achizitie