WhatsApp. Functia Noua oferita in Premiera Utilizatorilor

WhatsApp testeaza in momentul de fata o noua functie pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea urmand a imbunatati conversatiile purtate zilnic.

WhatsApp este cea mai folosita retea de mesagerie text de pe planeta, ea avand peste 1.2 miliarde de utilizatori in lumea intreaga, cifra fiind in continua crestere multumita noilor functii implementate constant. Vorbim despre o platforma WhatsApp care aduna lunar tot mai multi si mai multi utilizatori, iar asta va continua pentru ca dezvoltatorii titlului pregatesc deja implementarea unei noi functii interesante.

WhatsApp va implementa in WhatsApp Web o noua functie care a fost recent oferita si in aplicatiile pentru iPhone, sau Android, ea urmand a simplifica aproape toate conversatiile pe care le purtam. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca WhatsApp Web urmeaza sa ne permita sa vedem clipurile video folosind sistemul picture-in-picture, implementat cu mare succes pe telefoane mobile si tablete de ceva vreme.

WhatsApp va permite deschiderea oricaror clipuri video in WhatsApp Web intr-o fereastra separata care va fi plasata peste cea a unei conversatii, deci nu va trebui sa vedem clipurile video in alta pagina. Schimbarea se aplica atat pentru clipurile video trimise de catre utilizatori, cat si pentru cele publicate de pe diverse retele de partajare a clipurilor video, asa ca WhatsApp vine cu o schimbare majora.

WhatsApp. Functia noua oferita in premiera utilizatorilor

WhatsApp Web picture in picture
WhatsApp testeaza in momentul de fata aceasta schimbare pentru
WhatsApp Web si nu se stie cand, sau daca, ea va fi oferita in mod oficial pentru utilizatorii din lumea intreaga. Este posibil ca
WhatsApp sa testeze noua functie pentru o perioada de timp si sa renunte la ea, sau este posibil sa o ofere in mod oficial pentru utilizatori, dar deocamdata nu se stie sigur ce intentie are compania.

WhatsApp cu o functie care permite folosirea unui sistem picture-in-picture in versiunea web ar convinge mai multe persoane sa foloseasca in mod constant website-ul pentru trimiterea de mesaje. Pana acum Facebook a implementat functia in website-ul retelei de socializare si era normal ca WhatsApp sa aiba parte de acelasi lucru, dar ramane de vazut cand se va intampla intr-adevar aceasta schimbare.

WhatsApp permite folosirea platformei web de catre oricine are un cont in cadrul retelei de mesagerie text, indiferent ce model de telefon mobil utilizeaza pentru a accesa functionalitatea platformei. WhatsApp ofera versiunea Web pentru cei carora nu le place sa vorbeasca prea mult de pe telefoane, ea putand fi accesata inclusiv de pe tablete, astfel ca toti cei care au asemenea device-uri se pot bucura de functionalitate oricand au nevoie de ea.