Leagoo S9 este Clona Perfecta a iPhone X

Leagoo S9 este o clona aproape perfecta a iPhone X care vine de la un producator chinezi cu un renume destul de mare in China, succesul fiind aproape garantat.

Leagoo S9 este un smartphone produs de catre un producator chinez mai putin cunoscut noua, dar foarte popular in China, el avand vanzari destul de bune in fiecare an, totusi sub cele ale Apple. Leagoo S9 este cel mai recent smartphone lansat de catre acest producator, iar dupa cum puteti vedea in imaginile de mai jos, vorbim despre o clona aproape perfecta a iPhone X, cu exceptia cititorului de amprente.

Leagoo S9 are inclusiv un decupaj in ecran exact precum cel al iPhone X, insa partea cea mai interesanta este ca a copiat inclusiv interfata iOS 11, chiar si in ceea ce priveste afisarea de informatii in “urechile” ecranului. Puteti vedea in prima imagine ca Leagoo S9 are in partea superioara dreapta afisate informatii privind nivelul de energie al bateriei, semnalul Wi-Fi si semnalul GSM, exact ca iPhone X.

Leagoo S9 este clona perfecta a iPhone X

Leagoo S9

Leagoo S9 are deasemenea in carcasa vizibila o camera duala verticala in exact aceeasi pozitie precum in iPhone X, un cititor de amprente fiind pozitionat chiar in mijlocul carcasei, in partea superioara. Practic, Leagoo S9 seamana atat de bine cu iPhone X, incat daca nu ar fi avut cititorul de amprente in carcasa, ar fi putut fi confundat de catre oricine cu telefonul companiei Apple, fara probleme.

Leagoo a copiat o multitudine de producatori de telefoane Android fara vreo retinere pana in prezent, insa Leagoo S9 este o distantare de ceea ce a facut compania chinezeasca pana in prezent. In ciuda acestui lucru, Leagoo S9 este o clona a iPhone X care cu siguranta va atrage atentia foarte multor fani din China, mai ales ca si interfata iOS 11 este foarte similara cu cea a telefonului Apple.

Leagoo S9 1

5 COMENTARII

  1. Am primit si mail de la Apple ! Sa speram ca in RO BTO ajunge maxim in Ianuarie…iar cei din state il vor primi la sf lui decembrie

  2. Tocmai am citit un articol în care se preciza cat de greu le-a fost celor de la Apple să facă iPhone X … după 1 lună scot chinezii de la … leagoo … o clona aproape perfectă 🙂