Google Maps va avea o Functie Extrem de utila

Google Maps are in dezvoltare o functie extrem de utila de catre compania Google, ea urmand a imbunatati experienta de folosire a telefoanelor noastre.

Google Maps este cea mai mare platforma de geolocalizare de pe planeta, ea ajutandu-te nu doar sa te localizezi pe o harta, ci sa si beneficiezi de navigare ghidata, sau sa gasesti diverse puncte de interes importante. Folosesc Google Maps de fiecare data cand am nevoie de indicati despre o locatie si intotdeauna cand plec in strainatate, iar acum aplicatia va avea o functie extrem de utila.

Mai exact, Google Maps va afisa in timp real locatia noastra in decursul unei calatorii, astfel ca daca folosim un mijloc de transport in comun vom sti exact in ce statie ne aflam. Mai mult decat atat, Google Maps va afisa inclusiv alerte care ne spun ca urmeaza statia la care trebuie sa coboram din mijlocul de transport, iar aceasta functionalitate este extrem, extrem de utila oriunde.

Google Maps are acesta functie implementata deocamdata in versiunea pentru Android a aplicatiei, insa ea va ajunge cu siguranta si pe iPhone sau iPad, iar multa lume va fi fericita. Daca va aflati intr-o tara straina si calatoriti pentru prima oara cu un mijloc de transport in comun, va fi extrem de util sa stiti cat mai aveti pana la destinatie si cand urmeaza sa ajungeti efectiv la ea.

Google Maps nu a anuntat pana acum o posibila data pentru lansarea acestei functii noi, dar probabil nu va mai trece foarte mult timp pana cand o vom vedea disponibila in telefoane. In momentul in care aceasta functie noua si foarte utila a Google Maps va fi la

Google Maps statie alerta