iPhone 8 si iPhone X au fost cele mai Populare Telefoane in 2017

iPhone X si iPhone 8 s-au dovedit a fi cele mai populare telefoane mobile in 2017, iar asta sugereaza faptul ca nu doar fanii Apple au fost interesati de ele.

iPhone 8 si iPhone X au fost cele mai populare telefoane mobile in anul 2017, conform celor de la Google, care au publicat lista expresiilor cu cele mai marei cautari inregistrate in anul ce se incheie. iPhone 8 si iPhone X sunt pe locul 1 si 2 in topul produselor electronice care au inregistrat cele mai mari cautari in 2017.

Cred ca iPhone X ar fi intrecut iPhone 8 daca s-ar fi stiut de la inceputul anului aceasta denumire, insa ea a fost definitivata abia prin august, asa ca interesul pentru ea a fost unul enorm. Acestea sunt singurele doua produse Apple din top, insa acolo regasim Samsung Galaxy S8 pe locul 4, deci interesul a fost deasemenea mare.

Ultimele 5 pozitii din top sunt ocupate de doua telefoane Nokia, OnePlus si de Razer Phone, telefonul celor de la Razer fiind surprinzator de interesant pentru utilizatorii obisnuiti. Acestea fiind spuse, puteti vedea mai jos de ce anume au fost oamenii interesati sa caute pe Google in cursul anului 2017.