Samsung Galaxy S9. Prima Schita Arata Noul DESIGN

Samsung Galaxy S9 apare intr-o prima schita care ne arata noul design pe care telefonul mobil il va avea in momentul lansarii oficiale din anul 2018.

3

Samsung Galaxy S9 este prezentat in detaliu intr-o noua schita aparuta in cursul zilei de ieri pe internet, ea incercand sa ne arate noul design pe care telefonul urmeaza sa il aiba dupa lansarea oficiala. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca vorbim despre modelul standard al seriei Samsung Galaxy S9, iar asta deoarece modelul Plus va avea o camera duala integrata in locul celei simple din modelele standard.

Aceasta va fi o masura de diferentiere intre modelele Samsung Galaxy S9 normale si cele din seria Plus, iar mai jos putem vedea ca si in acestea vom vedea cititorul de amprente amplasat sub camera. Samsung Galaxy S9 arata in aceasta schita exact precum l-am vazut in atat de multe concepte si l-am vazut descris de atat de multe persoane, deci e clar ca design-ul va ramane neschimbat.

Samsung Galaxy S9 va avea o carcasa extrem de similara cu cea a seriei Samsung Galaxy S8, singura diferenta fiind orientarea camerei si diferentierea intre modelele pe care compania coreeana le vinde. In ceea ce priveste ecranul vorbim totusi despre o schimbare majora pentru Samsung Galaxy S9, deoarece marginea inferioara este mult mai mica decat in actualul model,e a disparand aproape in totalitate.

Samsung Galaxy S9. Prima schita arata noul design

Samsung Galaxy S9 schite design
Samsung Galaxy S9 urmeaza sa pastreze aceleasi pozitii pentru butoanele existente in carcasa, urmeaza sa aiba porturile pozitionate in exact aceleasi locatii si va pastra o buna parte din intregul design. Practic, Samsung Galaxy S9 va avea o serie de imbuntatiri pentru design-ul sau, insa multe dintre elementele principale vor ramane neschimbate pentru ca nici nu este nevoie de “imbunatatiri” pentru ele.

Compania coreeana nu va oferi o schimbare substantiala pentru Samsung Galaxy S9 din toate punctele de vedere, ci va oferi un upgrade arecum minor in raport cu seria actuala, spre surprinderea multora. Este deasemenea foarte interesanta alegerea de a diferentia cele doua modele ale Samsung Galaxy S9 in ceea ce priveste camera duala, dar e deasemenea posibil sa fie diferente si in ceea ce priveste RAM-ul.

Samsung Galaxy S9 se apropie tot mai mult de lansarea oficiala, iar asta inseamna ca aflam tot mai multe informatii interesante cu privire la produs, mai ales ca el va concura direct cu iPhone X. O mare necunoscuta ramane cu privire la pretul Samsung Galaxy S9, iar asta pentru ca deocamdata nu stim sigur care va fi acesta, dar cel mai probabil nu va fi chiar atat de departe de cel al iPhone X.