Samsung Galaxy S9. Imaginea ce Arata Culorile si Diferentele dintre Modele

Samsung Galaxy S9 are prezentata intr-o prima imagine toate culorile asteptate de catre clienti, dar si marea diferenta dintre modelele vandute de coreeni.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat anul acesta atat intr-o versiune standard, cat si intr-o versiune Plus, iar intre ele vor exista unele diferente notabile. Compania coreeana copiaza Apple chiar si in ceea ce priveste diferentierea telefoanelor sale mobile, astfel ca Samsung Galaxy S9 si Samsung Galaxy S9 Plus vor arata aproximativ la fel, dar vor avea diferente majore in ceea ce priveste componentele interne.

Mai exact, Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o camera standard, in timp ce Samsung Galaxy S9 Plus urmeaza sa aiba o camera duala verticala integrata de catre compania coreeana pentru clienti. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata culorile in care este asteptata seria Samsung Galaxy S9 a celor de la Samsung, dar si care va fi marea diferenta in ceea ce priveste camera folosita in final.

Samsung Galaxy S9 va avea o camera simpla cu un cititor de amprente sub ea, in timp ce modelul Plus va avea o acmera duala, care va ocupa ceva mai mult din carcasa telefonului coreenilor. Diferenta va supara unii fani, asa cum se intampla si in cazul companiei Apple, insa probabil vanzarile seriei Samsung Galaxy S9 nu vor fi chiar atat de afectate, sau cel putin asta e speranta coreenilor.

Samsung Galaxy S9. Imaginea ce arata culorile si diferentele dintre modele

Samsung Galaxy S9 diferente Plus

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie pus in vanzare in culorile midnight black, silver titanium, orchid gray, ocean blue si maple gold, doar una dintre toate aceste culori fiind complet noua. Mai exact versiunea orchid gray este culoarea noua pentru seria Samsung Galaxy S9, insa in comparatie cu celelalte nu pare sa fie o schimbare chiar atat de grozava, care sa si creasca vanzarile.

In ciuda acestui lucru, este interesant de vazut cum este preluata in Samsung Galaxy S9 strategia companiei Apple de a restrictiona anumite functii pentru unele dintre modelele telefoanelor sale. Va fi interesant de vazut si daca Samsung Galaxy S9 va avea functia Portret disponibila doar in modelul Plus, si nu doar in modelul standard, insa totul depinde de ceea ce doresc sa faca in final coreenii.

Samsung Galaxy S9 incepe sa fie prezentat in tot mai multe informatii in ultima perioada, compania coreeana incercand sa tina telefonul sau in centrul atentiei pana in momentul prezentarii oficiale. Samsung Galaxy S9 urmeaza sa fie prezentat oficial undeva in cursul lunii martie, sau februarie, insa lansarea ar putea avea loc la minim 2 saptamani din momentul in care va fi demonstrat oficial cu functiile sale.

2 COMENTARII