iOS 11.2.1 Rezolva o Problema Majora a iPhone

iOS 11.2.1 a fost lansat aseara de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare pentru iPhone si iPad rezolvand o problema serioasa.

iOS 11.2.1 a fost lansat aseara pentru a readuce utilizatorilor iPhone si iPad o functie pe care compania americana a dezactivat-o din motive de securitate, insa aceasta nu e singura schimbare importanta, deoarece Apple a mai rezolvat o problema deranjanta a iPhone 8, iPhone X si iPhone 8 Plus cu iOS 11.2.1.

iOS 11.2.1 rezolva o problema din cauza careia iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X refuzau sa faca focalizare pentru inregistrarea de poze si clipuri video, foarte mula lume plangandu-se de problema. Camerele iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X fie faceau trecerea intre camera wide-angle si cea telephoto, fie refuzau complet sa faca focaliarea, iar iOS 11.2.1 permite in sfarsit inregistrarea de poze fara probleme.

iOS 11.2.1 rezolva aceasta problema deoarece ea a aparut dupa lansarea iOS 11.2, compania Apple anuntand atunci ca a rezolvat o problema care afecta camera telefoanelor iPhone. Ei bine, se pare ca acea modificare n-a fost tocmai potrivita, iar iOS 11.2.1 a venit acum cu o rezolvare pentru un nou bug care nu ar fi trebuit sa existe de la bun inceput in sistemul de operare al companiei Apple.

iOS 11.2.1 poate fi instalat chiar acum pe orice iPhone, iPad si iPod Touch folosind sistemul Software Update, Actualizare Software.

“Hello there, was wondering if anyone have this issue too, when on iOS 11.2 the camera isnt able to get in focus, the lense just go back and forth indefinetly. Restored back to 11.1.2 and the issue is gone, updated back as new iPhone on 11.2 issue is there. So this looks like a software problem. Anybody with the same problem?”

iOS 11.2.1 problema iPhone

18 COMENTARII

  1. In fiecare saptamana se incearca rezolvarea unei probleme.Si asta de cativa ani. Minunatul “cel mai avansat” “fiabil” etc. sistem de operare.

  2. In fiecare saptamana se incearca rezolvarea unei probleme.Si asta de cativa ani. Minunatul “cel mai avansat” “fiabil” etc. sistem de operare.

  3. Pentru iPhone 7 in ceea ce privește bateria recomand iOS 11.1.1
    Este cel mai bine optimizat.
    Instalați cât timp mai este semnat.