iPhone X si MacBook la 0 LEI la Media Galaxy

Media Galaxy a avut in aceasta dimineata o mica "problema" cu magazinul online, vanzand iPhone X, MacBook si mii de alte produse la 0 LEI pentru clienti.

iPhone X si MacBook la 0 lei putea fi greu de imaginat pana astazi, cand ce de la Media Galaxy au dorit sa fie in centrul atentiei lumii intregi si au avut foarte multe produse gratuite in magazinul online. Desi ati putea crede ca magazinul a avut o problema si a afisat gresit preturile, in realitate cei de la Media Galaxy au facut, cel mai probabil, totul pentru ca lumea sa nu uite ca ei inca mai exista pe piata.

iPhone X si MacBook la 0 LEI au fost cumparate de unii oameni, insa se pare ca Media Galaxy nu prea va livra produsele, motivandu-si decizia pe faptul ca totul a fost doar o eroare a sistemelor lor. Desigur ca niciun magazin care vrea sa nu intre in faliment nu ar face asa ceva, iar in cazul Media Galaxy vorbim doar despre reclama, proasta ce-i drept, dar reclama e reclama si magazinul e in atentia tuturor.

Episodul cu “reducerile” de la Media Galaxy aduce aminte de unul de acum cativa ani in care cei de la eMAG au avut deasemenea produse similare cu preturi de la numai 1 LEU listate in magazinul online. Si atunci au existat multe persoane care au cumparat produsele, insa spre deosebire de Media Galaxy, cei de la eMAG au onorat comenzile si si-au crescut increderea pe care o aveau clientii care cumparau de la magazin.

iphone x gratuit media galaxy

In cazul Media Galaxy vorbim despre ceva tipic romanesc, ceva ce magazinele online ar trebui sa evite, chiar daca vorbim despre reclama gratuita oferite de presa pentru probleme de acest gen. Cred ca Media Galaxy putea gasi o metoda mai buna de a ajunge in atentia lumii intregi, dar desigur ca in Romania e mai simplu sa minti si sa pacalesti decat sa faci ceva care sa fie onorabil.

macbook 0 lei media galaxy