Windows 10. Functia pe care NIMENI nu o Credea Posibila

Windows 10 are o noua functie pe care nimeni nu o credea disponibila, sistemul de operare oferind-o chiar de acum pentru utilizatorii de calculatoare.

Windows 10 va avea o noua functie pe care absolut nimeni nu o credea posibila pana acum, compania Microsoft adaugand-o pentru a ajuta dezvoltatorii sa foloseasca mai usor sistemul de operare. Conform celor de la Microsoft, Windows 10 in versiunea beta actuala are disponibila o aplicatie OpenSSH nativa pentru utilizatori, aceasta fiind prima oara in intreaga sistemul de operare are integrata o asemenea functie.

Windows 10 nu are activata in mod automat aceasta aplicatie pentru OpenSSH pentru utilizatori, ci trebuie activata separat de catre acestia, asa ca va trebui sa caute fiecare pentru a o putea folosi. Pana in prezent, utilizatorii Windows trebuiau sa instaleze aplicatia Putty pentru a putea accesa orice prin SSH, insa multumita acestei aplicatii native OpenSSH din Windows 10 totul este mult simplificat pentru toata lumea.

Windows 10. functia pe care nimeni nu o credea posibila

Windows 10 a implementat aceasta functie ca o completa surpriza pentru toata lumea deoarece Linux este un sistem de operare concurent pentru versiunea Windows dedicata serverelor. In aceasta idee, nimeni nu credea ca Windows 10 va avea un client OpenSSH nativ pentru a putea accesa serverele Linux prin SSH, asa ca viata celor care aveau nevoie de o asemenea functie s-a simplificat cu mult.

Windows 10 are aceasta functie inclusa in cea mai recenta versiune beta a Fall Creators Update, deci nu o veti gasi in versiunea publica a sistemului de operare pentru utilizatorii obisnuiti. Mai jos puteti vedea si cum puteti activa aceasta aplicatie nativa pentru OpenSSH in Windows 10, deci va puteti bucura de functionalitatea ei chiar acum, daca aveti Fall Creators Update beta.