Windows 10 are o noua Functie Grozava Pregatita

Windows 10 are o noua functie grozava in proces de dezvoltare in cadrul companiei Microsoft, ea urmand a schimba complet modul in care folosim aplicatiile.

8

Windows 10 are in dezvoltare o noua functie extrem de utila pentru posesorii de calculatoare, ea urmand a permite folosirea a mai multe aplicatii in aceeasi fereastra deschisa, la fel cum se intampla in browsere. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata functia pe care o dezvolta compania Microsoft pentru Windows 10, ea urmand a permite rularea aplicatiilor in acelasi tab la fel ca pagini web intr-un browser.

Windows 10 are aceasta noua functie integrata cu denumirea “sets”, iar aplicatiile care pot fi grupate in tab-uri trebuie sa fie native pentru sistemul de operare al celor de la Microsoft. Nu vorbim aici decat despre aplicatiile care sunt distribuite prin magazinul de aplicatii pentru Windows 10, restul urmand a putea fi folosite doar separat, dar chiar si asa schimbarea este una majora pentru noi.

Windows 10 are o noua functie grozava pregatita

Windows 10 sets aplicatii

Windows 10 va trata aceste aplicatii asa cum browserele le trateaza pe cele create special pentru ele, deci vorbim despre ceva ce Microsoft a preluat de la cele mai moderne browsere. Partea interesanta este ca putem grupa o varietate de aplicatii de diverse feluri, de la documente si pana la pagini web, interesant ar fi si daca am putea grupa in Windows 10 inclusiv jocuri langa aplicatii obisnuite.

Windows 10 va avea aceasta functie foarte similara si cu cea pe care o au Chromebook-urile, deci e posibil ca unii de la Google sa fie suparati de ceea ce vrea sa faca Microsoft acum. Sets este gandita pentru a exista in tandem cu functia Timelime pe care Windows 10 o va include, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de viitor va exista pentru ea in ecosistemul pe care cei de la Microsoft l-au creat.

Voi ce parere aveti despre aceasta functie pentru Windows 10 ?

Windows 10 sets aplicatii 1