Windows 10 are o noua Functie Grozava Pregatita

Windows 10 are o noua functie grozava in proces de dezvoltare in cadrul companiei Microsoft, ea urmand a schimba complet modul in care folosim aplicatiile.

Windows 10 are in dezvoltare o noua functie extrem de utila pentru posesorii de calculatoare, ea urmand a permite folosirea a mai multe aplicatii in aceeasi fereastra deschisa, la fel cum se intampla in browsere. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata functia pe care o dezvolta compania Microsoft pentru Windows 10, ea urmand a permite rularea aplicatiilor in acelasi tab la fel ca pagini web intr-un browser.

Windows 10 are aceasta noua functie integrata cu denumirea “sets”, iar aplicatiile care pot fi grupate in tab-uri trebuie sa fie native pentru sistemul de operare al celor de la Microsoft. Nu vorbim aici decat despre aplicatiile care sunt distribuite prin magazinul de aplicatii pentru Windows 10, restul urmand a putea fi folosite doar separat, dar chiar si asa schimbarea este una majora pentru noi.

Windows 10 are o noua functie grozava pregatita

Windows 10 sets aplicatii

Windows 10 va trata aceste aplicatii asa cum browserele le trateaza pe cele create special pentru ele, deci vorbim despre ceva ce Microsoft a preluat de la cele mai moderne browsere. Partea interesanta este ca putem grupa o varietate de aplicatii de diverse feluri, de la documente si pana la pagini web, interesant ar fi si daca am putea grupa in Windows 10 inclusiv jocuri langa aplicatii obisnuite.

Windows 10 va avea aceasta functie foarte similara si cu cea pe care o au Chromebook-urile, deci e posibil ca unii de la Google sa fie suparati de ceea ce vrea sa faca Microsoft acum. Sets este gandita pentru a exista in tandem cu functia Timelime pe care Windows 10 o va include, asa ca va fi interesant de vazut ce fel de viitor va exista pentru ea in ecosistemul pe care cei de la Microsoft l-au creat.

Voi ce parere aveti despre aceasta functie pentru Windows 10 ?

Windows 10 sets aplicatii 1

8 COMENTARII

  1. Dacă windows este o mizerie atunci mac OS ce este? O nulitate? Nu te obliga nimeni sa testezi, când încerci să devii insider esti avertizat de microsoft ca softul nu este stabil si faci asta pe propria răspundere. Exista si o parte bună din asta, insiderii pot sa foloseasca windows gratis. Windows insider este creat ca sa ajute compania si utilizatorii cu optimizarea deoarece sunt sute de configurații diferite si windows trebuie să ruleze cum trebuie pe toate, n generatii de procesoare venite din partea intel si amd combinat cu n memorie ram la n frecvențe diferite cu n pleci video lucrand la frecvențe diferite….etc.

  2. folosesc la birou zilnic win 10 si este o mizerie fata de win7. Nu compar cu osx, doar cu versiuni anterioare mult mai bune ca si calitate. Indianul ala idiot si-a cam bagat picioarele in calitate. Dc crezi ca exista insideri?? Au dat afara toti testerii dedicati…las ca is mai buni insiderii…teoria lu peste. La care va place folositi-l, eu unu nu ma ating de un asa rateu monumental

  3. Macul e o mizerie la stiri se plang ca sunt infectati in timp ce windows 10 e imun la toti virusi noi si dace updateuri daca nu le mai suportati le puteti opri din services . Si stiu ca unii mai iubiti xp chiar si acum dar incercati sa faceti update sa vedeti cum e!