iOS 11.2 vs iOS 11.2.5 beta 1 – Comparatia Performantelor

iOS 11.2.5 beta 1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru toti cei interesati. Vorbim despre o actualizare care vine ca o surpriza pentru ca nu e una intermediara, ci una minora, dar iOS 11.2.5 beta 1 este totusi testata acum.

iOS 11.2.5 beta 1 are parte si de o comparatie a performantelor cu iOS 11.2, iar la o prima vedere putem observa un mic regres in noua versiune in comparatie cu cea veche. Compania Apple a redus performantele iOS 11.2.5 beta 1 ub comparatie cu iOS 11.2, insa diferenta nu este una chiar atat de mare precum v-ati astepta, ba din contra.

iOS 11.2.5 beta 1 este cu putin mai incet decat iOS 11.2, compania Apple reducand intr-o mica masura performantele, dar in viata de zi cu zi un ar trebui sa ne afecteze prea mult. Avand in vedere ca iOS 11.2.5 beta 1 este testat deocamdata in versiune beta, se vor schimba multe lucruri pana in momentul lansarii versiunii finale, asa ca performantele s-ar putea imbunatati.

iOS 11.2 vs iOS 11.2.5 beta 1 – Comparatia Performantelor

13 COMENTARII

  1. Mă întreb, de ce le place să ofere atâtea actualizări și nu face una și bună?
    Și aceste actualizări, când urcă in performanțe și baterie când scade

  2. Udate urile frecvente au fost solutia combaterii jailbreakului, iar scaderea in performante si baterie sunt solutia upgradeului dar scadere treptata pt modele mai vechi.

  3. Mare intrebare
    Am un iphone 6s cu 11.2.1 si nu imi apare scrisul la bara de jos ( apeluri, mesaje, safari, app store)
    Unde trebuie sa setez sa apara

  4. @d.c Ca si versiune de ios raman pe 11.1.1 , pt mine e perfect nu am nicio problema pe iph 7 si bateria ma tine mult sunt supe super multumit