Samsung Galaxy S9. Noul Design ANULAT, Cum arata Versiunea Finala

Samsung Galaxy S9 a avut noul design anulat de catre compania coreeana, iar pentru versiunea finala a fost ales altul pe care il puteti vedea aici.

Samsung Galaxy S9 nu va avea parte de acel design surprinzator care a fost anuntat cu cateva saptamani in urma, compania coreeana luand decizia de a renunta complet la el in favoarea unuia mai “cuminte”. Informatia vine de la o persoana apropiata coreenilor, insa daca ne uitam si la imaginile de ieri bazate pe schitele pentru Samsung Galaxy S9 vom observa exact aceleasi lucru, iar asta e o foarte mare dezamagire.

Samsung Galaxy S9 nu va avea, practic, un ecran care acopera o portiune mai mare din panoul frontal al carcasei, telefonul in sine nefiind mai scund in urma acestei schimbari pentru design-ul final. Zvonurile de pana acum privind noul design al Samsung Galaxy S9 spuneau ca telefonul va avea aceasta schimbare pentru a se diferentia de competitorii de pe piata, insa iata ca nu a putut fi realizat in final de catre coreeni.

Samsung Galaxy S9 fara aceasta schimbare de design va arata exact precum Samsung Galaxy S8 in partea din fata, dar probabil ca asta nu ar mai trebui sa mire pe cineva din vreun punct de vedere. S-a spus in unele zvonuri ca Samsung Galaxy S9 va fi un upgrade minor in comparatie cu actuala serie de telefoane ale coreenilor si asta nu doar in ceea ce priveste componentele interne, ci si in ceea ce priveste design-ul.

Samsung Galaxy S9. Noul design anulat, iata cum arata versiunea finala

Samsung Galaxy S9 Design anulat

Samsung Galaxy S9 a avut noul design anulat ca o decizie de ultim moment, iar deocamdata nu se stie care a fost motivatia din spatele sau, dar probabil ca o vom afla in perioada urmatoare. Lipsa schimbarii in design pentru ecranul Samsung Galaxy S9 este sustinuta si de primele accesorii aparute pentru telefoane, semn ca lucrurile incep sa devina destul de clare din acest punct de vedere.

Samsung Galaxy S9 va avea practic o singura schimbare notabila fata de seria Samsung Galaxy S8, iar ea se rezuma la cititorul de amprente, care va fi pozitionat central, sub camera. Samsung Galaxy S9 Plus va avea o schimbare mai mare, pentru ca va veni cu o camera duala verticala in locul celei standard, dar si cu 6 GB RAM, 2 suplimentari in comparatie cu ceea ce va avea modelul standard.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in februarie de catre compania coreeana si sunt extrem de curios sa vad ce pret se va cere pentru telefon din moment ce schimbarile vor fi atat de mici. N-as vrea sa vad un Samsung Galaxy S9 cu un pret apropiat de cel al iPhone X si schimbari atat de putine, insa orice e posibil in acest punct.

88 COMENTARII

  1. Samsung vine cu un nou S8 in 2018 pe cand apple
    “In addition to the new iMac Pro, Apple is working on a completely redesigned, next-generation Mac Pro architected for pro customers who need the highest performance, high-throughput system in a modular, upgradeable design, as well as a new high-end pro display”

  2. acum au inceput sa copieze apple si la, a, nu schimba design-ul telefoanelor . tocmai cand apple ? a facut acest pas major ! se va lasa cu ceva demiteri la samsung …

  3. Viorel. Simetric este s9. Design superb? S8 arata bine si im place cum se simte in mana dar daca asta e designul lui s9 si deja am un s8, spune-mi tu daca merita 700€ doar pt soc si poate o camera marginal mai buna. Folosesc flagship-uri Samsung tocmai pentru inovatie reala. Aici avem un galaxy S8s. Asta e.

  4. Da. Era si timpul. Un telefon reusit, cu problemele normale venite odata cu o mare schimbare DAR per total un telefon foarte reusit.

  5. Am zis mai demult ca o sa tragă și ei de acest design ani la rând,sunt mai mult ca sigur ca nici S10 din 2019 nu o sa difere substanțial de acest S9.

  6. Foarte posibil.
    Din moment ce mai toti au acum incarcarea wireless, oare asta înseamnă că nu prea vor mai renunta la carcasa din sticla?

  7. Spune-mi prietene diferenta dintre iphone 6 , 7 si 8 care este ? In afara de marginea camerei si eliminarea jack-ului sa zic asa ..concluzia e lipsa de imaginatie in firmele astea mari gen apple si samsung …✌

  8. S8 este bun pentru cei care au un S7 sau mai vechi. Cumpărătorul țintă nu este cel care deja deține ultimul model. În plus, producătorii ajustează oferta tehnică în funcție de ceea ce oferă competitorii.

  9. Eu nu cred, adică da-o naiba de treaba, îmbunătățesc calitatea componentelor serios, iar dacă au posibilitatea sa elimine bara de jos nu o fac deloc, mai ales ca pe piața domnește conceptul cu cât mai mult display posibil
    Dacă e asa sper sa le scadă serios vânzările, sa se învețe minte

  10. Dacă se va adeverii acest zvon va fi o dezamăgire, adică nu vad de ce utilizatorii de S7 Edge și N8 ar trece la el și nu ar cumpăra S8
    Cred ca exagerezi și tu când spui ca S10 nu va avea un design cel puțin major nu radical, mai ales ca piața smartphone urilor e acerba rău
    Sa vedem ce va fii, dacă S9 va arata asa și iphone va avea decupaj și camera semafor in continuare, atunci sa vad ce scot Oneplus și Google cu Pixel

  11. Cu siguranță că Samsung a făcut cel puțin un pas înainte la fiecare generație de S. Nu a bătut pasul pe loc niciodată, așa cum a făcut Apple.

  12. Ce probleme mari avea la display? Era ceva de genul “display-gate” de la Apple? Sau “antena-gate”? Ori “bend-gate”? Ori… cine știe ce gate-uri așa cum a avut Apple la fiecare iPhone?

    Hai să te citez: “Calitate,într-adevăr.” ?????
    Vedeți-vă bârnele din ochii voștri, și apoi paiele din ochii altora!

  13. Ok. Da. Asa e, dar odata ce incepi sa faci salturi mari (s5 > s6) lumea incepe sa te perceapa ca un trend setter. O miscare “cuminte” din partea Samsung in contextul iPhone 10, nu e de dorit. O sa lase urme. Ideea e ca nu ar fi prima data cand Samsung ia decizii dubioase….

  14. Cumparatorul tinta e oricine are bani si e dispus sa ii dea. De aia scot flagship an de an. Ajustarea ofertei tehnice in jos e echivalentul cu batut pasul pe loc. Punct.

  15. Te referi la anul ce scot,ca tocmai s-a lansat 5T și pixel 2?
    In apărarea lui Samsung as putea spune ca nici nu prea mai au ce sa-i facă la design ca și acesta a ajuns la o așa zisa saturație.

  16. Nu Viorel. Nu a fost un display gate. Hai sa vb la subiect. Luminzoitatea lui S6 nu a excelat. Cu asta sper ca suntem de acord.

    Cand am luat s6 edge (ca de el e vorba in cazul meu) am avut pink hue pe tot ecranul. Tot ecranul pe fond alb era de fapt un roz foarte deschis. Am schimbat telefonul cu altul. Al doilea avea luminozitatea neuniforma pe gri (un fel de clouding cu linii drepte ce brazdau ecranul) in schimb nu prea avea pink hue.
    L-am returnat si l-am luat pe al treilea…..ecran roz iar….nu la fel ca primul dar tot era o tenta. Se vedea mai ales afara la lumina zilei. Al 4-lea abia a fost cat de cat ok dar in 6 luni a trebuit bagat in service pt ca ii crapase home button-ul. Acolo au schimbat toata fata telefonului pt ca asa se repara…..deci display nou. Cand l-am ridicat mi-a venit sa plang: pink hue was back.

  17. Da următoarele generații, adică OP6 și Pixel 3
    Da designul in lumea smartphone urilor a ajuns la saturație și producătorii se chinuiesc sa și păstreze tușă personala, dar Samsung putea sa elimine bara de jos, sau sa o păstreze și sa le subțieze pe amândouă și era oarecum altceva, cică designul cu bara aproape eliminata nu a trecut de testele Samsung, dar eliminarea butonului Home și a butoanelor capacitive + introducerea unui alt aspect ratio (18:5:9) a fost mult mai complicat
    Sa vedem ce va fii, ca nu îmi vine sa cred ca S9 va arata aproape identic cu S8

  18. Pai așa a zis Florin ieri,trebuia tu sa intervii repede in discuția noastră bineînțeles luând apărarea lui Samsung și blamând Apple cu gate-urile lui. Dacă îmi văd barnele din ochi,pot sa amintesc de paie-le de la Samsung? Sau nu exista nici măcar un firicel de paie la ei,totul e minunat bănuiesc,nu?

  19. Cu siguranță că Samsung are probleme. Nicio companie nu e perfectă şi niciun produs nu e perfect, dar parcă prea multe hibe găsiți voi non-utilizatorii de Android/Samsung smartphones/etc.

  20. Nimeni nu ajustează oferta tehnică in jos. De fapt… ce vrei să zici cu asta?
    Eu spun că Samsung nu are motive să scoată din joben ultimele noutăți, pentru că ar fi copiate de concurenți. Toate se dau cu încetul, ca să aibă un avantaj tehnologic previzibil.

  21. Ce decizii dubioase a mai luat Samsung? Ceva mai dubios decât ce a făcut Apple de-a lungul istoriei iPhone, ipad și Mac?? Sunt curios…

  22. Când ai un design super reușit care încă atrage vânzări, de ce l-ai schimba?
    Designul urmează preferințele oamenilor, și nu invers. Preferințele oamenilor nu se schimbă anual în industria asta.
    Dacă peste 1-2 ani vor apărea preferințe cu smartphone-uri cu două ecrane, așa își va ajusta oferta și Samsung.

  23. Apple e in schimbare constanta din 2011 de cand au ramas fara Steve. La ei sunt cumva justificate deciziile usor contradictorii.

    La Samsung in schimb: ai Galaxy s5 cu baterie detasabila, water proof si card de memorie si tu faci s6 fara card sd, fara waterproof si cu baterie incastrata…wtf?!?! doar pt ca e de sticla si spatele? Faci Note cu baterie fumeganda si in loc sa manageriezi local situatia tu scoti de pe piata toate telefoanele, fara sa le mai lansezi in anul ala? Scandalul ce a urmat inca ii mai bantuie desi problema nu doar rezolvata ci de mult ingropata. Ar mai fi strategii de marketing confuze, discrepanta intre piata US si piata internationala s.a.m.d

  24. Ce vrea sa insemne asta? Comunism? Nu e vorba de copiat deloc. Asta deja nu mai reprezinta ceva rusinos. Toti se copiaza intre ei pe capete. Stagnarea este de fapt regres. Exemplul cel mai bun: iphone 6 > 6s > 7 > 8. Diferentele sunt atat de mici estetic incat de la 1 metru trebuie sa fii atent sa vezi exact la ce telefon te uiti. Ceva diferente sunt sub capac dar nimic de scris carti despre asta. Deci? Stagnare? Macar Apple e singur pe tarla si isi permite dar Samsung are concurenta serioasa pe partea lui. “Holding back” este sintagma pe care o cautam si am tradus aiurea.
    Samsung nu facea mizerii din astea. Ne-a obisnuit an de an sa vina cu un salt zdravan. Acum s-au imbolnavit de la Apple pt ca strategia Apple face bani. Intelegi matale? E vb de bani….doar de bani.

  25. Sunt foarte utilizator de Samsung dar nu poti sa nu vezi problemele daca ele sunt acolo. Ar trebui sa te minti singur si atunci devii un fanboy….asta e nasol pt intergitatea ta ca persoana.

  26. La noi astia cu Samsung, focul se face direct cu bateria nu cu paie sau lemn. E bine in salbaticie pe frigul asta. Tu cu un iphone ramai pe intuneric daca temperatura scade sub 0. Sa adaug ca bateriile de pe iphone nici nu iau foc deci nici caldura n-ai. Samsung wins :)))

  27. Vorbeam noi doi intr-o postare despre decizii dubioase la Samsung. Asta e un exemplu. Concurenta vine in sfarsit, dupa ani de zile cu un super telefon, ii cresc vanzarile si iti scad tie iar tu decizi sa devii brusc conservator. Wtf?!?

  28. Ca și voi non-utilizatorii de iPhone găsiți prea multe hibe. Doar ca acestea fiind o pagina de idevice-uri sunt expuse public. Probabil ca pe androidauthority sunt expuse multele hibe Samsung/android dar eu ca utilizator de iPhone nu intru acolo sa slăvesc superioritatea Apple ca nu ma interesează. Crezi ca eu,neutilizator de android ar trebui sa intru acolo și sa comentez toată ziua despre cât de nașpa e android fata de iOS așa cum faceți unii dintre voi aici?

  29. Nu am sa intru(sau pe oricare alta pagina dedicată android) pt ca nu ma interesează,implicit nu ma afectează! As vorbi doar din prisma unui utilizator de android de pe YouTube. Ce-l interesează pe ăia de acolo care discuta problemele și rezolvările lor părerea mea ca utilizator de iOS?
    Exemplu: se discuta acolo(nu știu,presupun) despre poziționarea imbecila a senzorului de amprenta la S8. Cu ce-i încânta pe aia sau ce rezolv dacă eu zic ca uite la iPhone e poziționat corect? Am rezolvat problema poziționării amprentei la S8? Evident,nu! Și atunci?

  30. Bravo @Amfetamin, foarte corect tot ce ai scris, cât despre frustrații androizi … duceți-vă băieți acolo unde va este locul , nu mai vomitați aici . Un utilizator de android nu va STI niciodată ce înseamnă iOS și iPhone , doar din auzite și de pe YOU-tube … asta nu înseamnă ca sti și poți sa ai o părere despre iPhone . Niciodată Sony, samsung, lg, etc. nu vor ajunge la nivelul Apple , niciodată ! Exista iPhone și restul !

  31. Ideea este că printre concedierea oamenilor nu rezolvi nimic. Oamenii ăia au experiență, nu poți aduce pe alții cu mai puțină experiență.
    În plus, deciziile astea nu se iau de 2-3 persoane cu senioritate redusă, ci dimpotrivă, de către mulți decidenți cu funcții mari.

  32. Cu siguranță a avut un design mult mai reușit decât urechile de Mickey Mouse ale iPhone-ului X, sau decât bateria aia cocoșată de la iPhone 5.

  33. Astea sunt zvonuri. Este foarte posibil să fie intoxicare voită din partea Samsung pentru dezinformare, și punerea pe piste greșite a competiției.
    Hai să vedem produsul final.

  34. Hai să le luăm pe rând:

    1. Dacă o companie ca Apple nu se poate adapta pieței nici în 6 ani, atunci este foarte grav. Acolo este vorba despre pierderea identității corporatiste, care a făcut dintr-o companie “Think Different!” și “pe noi ne interesează experiența utilizatorului” intr-o companie de gemul “am vândut atât de mult”, sau “avem sute de miliarde de dolari”
    Practic, Apple este ok companie de supt banii iFanilor pentru ca acționari burtoși și plini de gaze intestinale să aibă bani pentru vacanțe și case exotice. Nimic despre experiența utilizatorului.

    2. Da, ai dreptate: carcasa de sticlă (rigidă) nu putea fi detașabilă așa cum este carcasa de plastic (maleabil). Faptul că au scos cardul de memorie a fost o decizie greșită pentru utilizatorii Samsung, obișnuiți cu așa ceva.
    Ce este de remarcat: Samsung ascultă de ceea ce vor oamenii, și își ajustează produsele în funcție de dorințele clienților. Ți se pare ceva rău în asta?
    Probabil că în S9 nu v-a mai exista cardul de memorie, dar asta va veni ca o evoluție normală a lucrurilor.

    3. Bateria Note 7 a fost un accident, și Samsung a luat cea mai bună decizie să scoată complet produsul de pe piață. Ce trebuia să facă? Cum adică “să managerieze local situația”??
    Apple ar fi spus că au primit 2 plângeri, și că e vina utilizatorului că nu încarcă corect iPhone-ul. Ți se pare mai corect așa?
    În plus, uite că incidentul Note 7 nu mai are niciun efect acum, decât pe idevice. În următoarele incidentului, Samsung a reușit crearea unei baterii foarte sigure. În 2017, niciun telefon Samsung nu a avut vreo problemă cu bateria dar iPhone-ul da.
    Ideea este că oricine greșește, dar important este să se învețe ceva din greșeli.

    4. Ce strategii de marketing confuze?

    5. Ce discrepante între piața SUA și restul?

  35. ahahah, iPhone X este the best…daca compari S5 cu superbitatea de ipX e clar ca nu ai gusturi si notiunea unui obiect bine facut bine inchegat

  36. Normal că ți-am adus aminte de bârnele Apple, pentru că ți se pare că o problemă minoră a ecranului Samsung = calitate proastă, dar când e vorba de iPhone treci cu vederea.

  37. “Dacă tăceai filozof rămâneai”, tu știi ce e aia o părere, știi sa respecți o părere? Daca nu, dispari in alta parte cu frustrările tale, ca nu interesează pe nimeni
    Dacă utilizatorii android nu știu ce înseamnă iPhone și implicit ios, atunci nici utilizatori Apple nu știu ce înseamnă android, dar ce sa vezi își dau cu părerea despre el în articolele android scrie pe un site Apple…. Sa știi ca exista și utilizatori care folosesc ambele OS uri și știu cu ce se mănâncă
    Asa ca țineți pentru tine frustrările, și limbajul de mahala și dute și informează-te serios ca habar nu ai de nimic

  38. Daca nu vii cu argumente solide promit ca nu iti mai raspund…acum e exceptia:
    Pe rand da?
    1. Apple e perfect adaptata pietei. Vinde mai putin ca Samsung dar face bani cu toptanul. Produsele nu sunt doar “good enough”. Folosesc un mac, e al 5-lea MacbookPro. Crezi ca daca nu gaseam ceva mai bun nu luam?

    2. Samsung a facut alba neagra cu cardul sd intre S5 si S6. E o prostie. Hai sa-i punem punct.

    3.In cazul Note 7 a trebuit sa inceapa sa urle presa si sa fie interzise Note-urile in avion ca sa faca ceva. Am zburat de la NY la Amsterdam cu telefonul oprit si un nod in gat. Daca se intampla ceva luam ban forever pe KLM.

    4. Ti-am tot raspuns pe tema asta
    5. Snapdragon SUA si Exynos international. Camere sony pe s6, s7 si s8 in SUA….Camere isocell pt restul lumii. Norocul nostru ca nu traim in America nu?

  39. Asta nu stim nici eu nici tu. Ne dam si noi cu presupusul pe un chat la idevice. Singura decizie pe care o putem lua fiecare este daca merita sau nu sa aruncam cu banii pe produsele lor.

  40. 1. Apple este dependentă puternic de iPhone. Ei au creat isteria asta cum că produsul lor este magic, iar unii chiar au pus botul, și alimentează conturile Apple.
    2. Corect
    3. Greșești. Inițial, Samsung a retras Note 7, după care a fost interzis în avioane. Samsung a investigat imediat problema, și a văzut că este o problemă tehnică, și care a fost replicată la toate Note 7.
    A învățat Samsung ceva din asta? Se pare că da.
    4. Nu am reținut ce ai spus, Sorry.
    5. Deciziile astea sunt luate în funcție de aranjamentele contractuale existente între furnizori. Nu uita că Samsung face modemuri și procesoare care înglobează tehnologii proprietare Qualcomm. Probabil au ajuns la o înțelegere ca pe piața SUA să distribuie smartphone-uri cu produse Qualcomm.
    Însă chiar și aici există un plus pentru Samsung, și anume că ei au un portofoliu diversificat de furnizori.

    Overall, Samsung nu e chiar așa distrusă pe cât vor unii să o creadă.

  41. O sa incerc un rezumat ca scriem deja romane.

    Nu cred ca spune nimeni ca Samsung e “distrusa” dar nici sa dai cu pietre in Apple, mai exact in iPhone, nu e corect. Mergi la un Vodafone sau Orange si pune mana pe un iPhone 10. Are minusuri? Da. Am butonat cateva ore un iPhone 10. Nu e al meu ci al unui amic. Sincer iti spun, ca utilizator de Note si Galaxy S, e primul si singurul iPhone care ma pune pe ganduri sa revin la Apple….si asta dupa foarte mult timp. IPhone 10 e un telefon reusit.

  42. Mai facem și noi bâză pe aici, așa de dragul atmosferei. iPhone X este un smartphone bun, deosebit. Nu dăm cu pietre în el.

  43. Nu incape comparatie. Estetic nu avem ce discuta. Estetic nici macar atunci cand inca exista doar Iphone 5s tot nu aveam ce discuta. S5 a fost un telefon rezistent nu frumos (plasticul ala chiar il proteja de trante dar rama se cojea) si pentru vremea lui a oferit cateva compromisuri foarte tari din multe punte de vedere. Water resistant dar avea baterie detasabila, card sd, ecran amoled decent pt vremea aia, ir blaster pt telecomanda cu apliactia Peel remote(am folosit-o si era chiar ok), prima camera decenta ce filma 4k, sunet stereo pe video. Senzorul de pulsoximetru a aparut prima data tot pe S5 si puteai sa il folosesti si pt selfieuri s.a.m.d. A fost un telefon bun…uratel, plasticos, aspect ieftin dar bun ca tehnologie.

  44. de acord…mai putin cu 4k, ce era doar de forma…pt ca doamne cum se incalzea/incingea dupa nici 10-15 sec…clar afectai bateria si viata ei daca incercai sa te bazezi pe acel 4k alaturi de acel cpu…ala a fost un feature alaturi de multe, pe care samsung le-a bagat doar sa fie prima dar total inutila cu multe compromisuri

  45. Nu am avut s5. Probabil ca se incingea….dar daca stricai bateria dura fix 1 minut sa o schimbi…..Primul meu Samsung a fost un Note 4 dar nu poti sa negi feature-urile de pe S5. Nu le consider inutile deloc. Au deschis calea pt lucruri mai ok pentru altii. De admirat nu de dat cu pietre.

  46. Cand zic inutile ma refer mainstream adica fol de cam toti posesorii. Pana acum erau un mare hit daca ideeile erau intuitive
    Dar ma bucur ca tu le-ai folosit pt ca asta inseamna sa te bucuri de tot ce iti ofera un device

  47. Pai face unlock e mainstream nu? Video 4k la fel. Amoledul deja prinde cam peste tot. Air gestures au deja mai toate androidele si cu jb poti sa ai si pe iPhone. De aia zic. Inovatie, deschizator de cale pt altii. Nici primul iphone nu era perfect. Nu filma, camera era jalnica, bateria la fel, capacul ala de plastic de jos se desfacea (al meu se tot desfacea)….dar a deschis drumul pentru multi touch pe un ecran excelent pentru 2007. Restul e istorie

  48. face unlock nu prea a fost mainstream…doar samsung a avut pana in 2017..si doar cele high end…pt mine mainstream e de ex control centre ce este pe absolut orice smartphone fie el android sau ios…
    nu vorbeam de 4k sau de oled…ci de acele air gestures etc..eu pe iphone nokia nu am vazut si nu prea vad lumea sa foloseasca zilnic astea
    air gestures au aparut si pe bmw ultima gen idrive, si nimeni nu foloseste..
    cu amoled ala a reusit samsung sa faca ceva mare f mare…acuma mai toti sunt cu amoled. fac si profit f bun

  49. Conduc Volvo deci nu-s prieten cu bemveul. Oricum ai prins ideea. Inovatie. Asta vreau de la Samsung….de fapt asta vreau de la oricine. De aia dam mai nou ~800-1000€ pe niste bucati de sticla.

  50. numai faptul ca intra aici si nu pe acolo unde sunt androistii, arata ca prefera pana si ei , userii mai de calitate cu ceva in cap..pe dincolo probabil e imputita lumea si de speta joasa…

  51. Eeh. Daca s-ar mai fabrica Saab sigur tot Saab as avea :). Mi-a placut pentru 2011-2015 cat l-am avut. Volvo e mai nou, tehnologie mai noua, alt animal. In schimb Saab era un monstru 2.8 benzina v6….300hp.

  52. pe cand apple???? pe cand apple vinde acelasi model din 2014 incoace :)) remember the iphone 6? Da arata precum 6s si 7 si 8, wow inovatie!!!