Samsung Galaxy S9. Noul Design ANULAT, Cum arata Versiunea Finala

Samsung Galaxy S9 a avut noul design anulat de catre compania coreeana, iar pentru versiunea finala a fost ales altul pe care il puteti vedea aici.

Samsung Galaxy S9 nu va avea parte de acel design surprinzator care a fost anuntat cu cateva saptamani in urma, compania coreeana luand decizia de a renunta complet la el in favoarea unuia mai “cuminte”. Informatia vine de la o persoana apropiata coreenilor, insa daca ne uitam si la imaginile de ieri bazate pe schitele pentru Samsung Galaxy S9 vom observa exact aceleasi lucru, iar asta e o foarte mare dezamagire.

Samsung Galaxy S9 nu va avea, practic, un ecran care acopera o portiune mai mare din panoul frontal al carcasei, telefonul in sine nefiind mai scund in urma acestei schimbari pentru design-ul final. Zvonurile de pana acum privind noul design al Samsung Galaxy S9 spuneau ca telefonul va avea aceasta schimbare pentru a se diferentia de competitorii de pe piata, insa iata ca nu a putut fi realizat in final de catre coreeni.

Samsung Galaxy S9 fara aceasta schimbare de design va arata exact precum Samsung Galaxy S8 in partea din fata, dar probabil ca asta nu ar mai trebui sa mire pe cineva din vreun punct de vedere. S-a spus in unele zvonuri ca Samsung Galaxy S9 va fi un upgrade minor in comparatie cu actuala serie de telefoane ale coreenilor si asta nu doar in ceea ce priveste componentele interne, ci si in ceea ce priveste design-ul.

Samsung Galaxy S9. Noul design anulat, iata cum arata versiunea finala

Samsung Galaxy S9 Design anulat

Samsung Galaxy S9 a avut noul design anulat ca o decizie de ultim moment, iar deocamdata nu se stie care a fost motivatia din spatele sau, dar probabil ca o vom afla in perioada urmatoare. Lipsa schimbarii in design pentru ecranul Samsung Galaxy S9 este sustinuta si de primele accesorii aparute pentru telefoane, semn ca lucrurile incep sa devina destul de clare din acest punct de vedere.

Samsung Galaxy S9 va avea practic o singura schimbare notabila fata de seria Samsung Galaxy S8, iar ea se rezuma la cititorul de amprente, care va fi pozitionat central, sub camera. Samsung Galaxy S9 Plus va avea o schimbare mai mare, pentru ca va veni cu o camera duala verticala in locul celei standard, dar si cu 6 GB RAM, 2 suplimentari in comparatie cu ceea ce va avea modelul standard.

Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in februarie de catre compania coreeana si sunt extrem de curios sa vad ce pret se va cere pentru telefon din moment ce schimbarile vor fi atat de mici. N-as vrea sa vad un Samsung Galaxy S9 cu un pret apropiat de cel al iPhone X si schimbari atat de putine, insa orice e posibil in acest punct.