iPhone X este Inlocuit deoarece Face ID Recunoaste persoane Necunoscute

iPhone X are primele unitati inlocuite deoarece Face ID recunostea persoane necunoscute, compania Apple fiind constienta de aceasta problema foarte grava.

iPhone X intra intr-un nou capitol pe sfarsit de an 2017, cel al problemelor care au in mijloc sistemul Face ID creat de catre compania Apple pentru cel mai scump smartphone creat de catre americani. Conform unei cliente din China, Apple i-a schimbat un iPhone X deoarece Face ID recunostea fata unei colege de serviciu, insa si unitatea de schimb are exact aceeasi problema, in mod complet neobisnuit.

iPhone X este prezentat ca avand un Face ID atat de sigur incat angajatii companiei Apple n-au crezut initial ca povestea femeii este reala, asa ca ea a trebui sa o demonstreze intr-un Apple Store. Mergand cu a sa colega de serviciu acolo, ea i-a convins pe angajatii Apple ca Face ID recunoaste o persoana necunoscuta, asa ca al sau iPhone X a fost schimbat pe loc, insa nici unitatea de schimb nu a fost buna.

iPhone X a fost inlocuit de catre angajati care spuneau ca ar putea avea o camera TrueDepth defecta, desi explicatia in sine este atat de proasta si putin credibila incat e greu de imaginat cum au gandit-o. Trecand peste asta, iPhone X a venit intr-o a doua unitate, insa se pare ca si aceasta avea “camera stricata”, insa femeia a primit inapoi banii cheltuiti pentru a cumpara telefonul, lucru foarte corect de altfel.

iPhone X este inlocuit deoarece Face ID recunoaste persoane necunoscute

Daca iPhone X incepe sa recunoasca persoane necunoscute cand Face ID este folosit, atunci vorbim despre o problema majora pentru Apple, deoarece o singura fata poate fi inregistrata in sistem. Pacalirea Face ID pentru a face recunoasterea faciala pentru 2 persoane este deasemenea o problema majora pentru iPhone X, iar aici Apple inca mai are foarte mult de lucru la sistemul sau biometric.

“The woman, identified only by her surname Yan, told the Jiangsu Broadcasting Corporation that despite activating and configuring each phone’s facial recognition software, her work colleague was able to get into both devices on every attempt. Shen then went with her colleague to the nearest Apple store, where her colleague used facial recognition on the phone to demonstrate the issue to staff. The store said the camera might be faulty and gave Yan a refund. But the new iPhone X that she bought also had the same problem.

iPhone X are acum pentru prima oara prezentata o asemenea problema si ea este extrem de neobisnuita, mai ales ca Face ID este prezentat ca fiind mult mai sigur decat Face ID si imposibil de pacalit. Ca Face ID poate fi pacalit ne-am convins, dar asta s-a facut cu o masca speciala care reprezenta fata detinatorului, nu de catre o persoana pe care iPhone X nu o cunostea si nu avea varsta mai mica de 13 ani.

iPhone X ar putea avea o problema foarte serioasa cu Face ID si recunoasterea faciala, iar cei de la Apple deocamdata nu comenteaza problema, desi au primit in grantie doua unitati care recunosc persoane necunoscute. Daca iPhone X are o problema de acest gen cu Face ID, e greu de spus daca ea poate fi rezolvata cu actualizari software, sau nu va fi rezolvata vreodata.

iPhone X face ID recunoastere faciala necunoscuti

54 COMENTARII

  1. Păi ce contează cum se face,daca Apple a recunoscut problema, înlocuindu-i femeii telefonul pe loc?Sau poate e vorba de o făcătură intre angajații aia și chinezoaica?

  2. Eu nu zic ca este făcătură, doar ca mi se par foarte ghinioniști acești chinezi. Și exploatați la munca, bani puțini, poluare, acum au parte și de iPhone de rahat…vai de capul lor săracii!

  3. Cauzele pot fi multiple,insa daca se va dovedi că face ID are probleme,Apple va trebui sa aibă pregătite explicații mult mai bune decât cea în care utilizatorilor li se.spunea.ca.nu.tin teléfonul bine in mana.

  4. E plin netul de fake news ori de chestiuni izolate, am mai zis-o…nu puneți botul la știri Wow la număr sa fie pe youtube pe vreun canal

  5. Dacă se va dovedi ca FaceID are probleme, Apple nu doar ca va trebui sa aibă pregătite niște explicații, va trebui sa aibă pregătite și niște telefoane pentru a le schimba pe cele cu probleme. Problema gravă va fi dacă se va dovedi ca întreg sistemul FaceID sa aibă probleme, pe toate dispozitivele. In cazul asta nu vor putea schimba un dispozitiv cu probleme cu alt dispozitiv cu probleme. Dar nu cred ca va fi cazul.

  6. Cred ca pentru chinezi și alți asiatici care cam seamănă între ei, Apple trebuie sa gândească un sistem separat, dedicat…
    Totuși, amprenta sau irisul par a fi soluții mult mai sigure, zic și eu…!

  7. O sa le spuna sec ceva de genu ” e o problema cu fata ta”. Sunt sigur ca la trollul acestui site Iphone X detinut e deblocat si de un caine.

  8. Și mie mi se pare ciudat , toate problemele iphone și a altor smartphone-URI se întâmpla doar in Asia , de ce nu se întâmpla și pe alte continente ,de unde știm ca cele doua nu au plănuit și au fost plătite pt treaba asta , poate una din ele avea o masca care se semene anumite puncte cu a colegei, nu s-au pus cei de la Apple sa verifice chestia asta, părerea mea ca nu e reala situația … eu unu îs satul de atâtea speculații frate, nu mai știu cum sa le caute in gura, e o piața liberă , cui ii place îl folosește , cui nu , poate sa îl schimbe , nu e nimeni obligat sa folosească un anumit telefon, freewill ce atâta caz …

  9. Nu are cum sa fie adevarat ce tampenie ai zis tu atata timp cat eu am venit cu acea idee revolutionara. e clar ca te ataci cand altii au idei mult mai bune ca tine
    Deci slabe rau le dai

  10. Păi tocmai de aia am scris că tu nu poți debloca iPhone-ul cu mintea, pentru că unul ca tine nu are minte dacă debitează așa tâmpenii.
    Răspunsul tău îmi reconfirmă că îți lipsește cu desăvârșire.

  11. Stai liniștit ca nu am schimbat de idee. Tot cred ca FaceID este foarte sigur, rapid și practic. Nu as mai reveni la senzorul de amprenta niciodată, indiferent ca va fi sub ecran, pe lateral…sau mai știu eu unde. Dacă as putea sa dau timpul înapoi, după o luna cu iPhone X, aș sta din nou la coadă și l-aș cumpăra din nou, fără sa stau pe gânduri.

  12. Sunt sigur de achiziția mea pentru ca îl folosesc zilnic și i-am făcut difere teste, care nu m-au dezamăgit pana acum. Eu îți vorbesc despre realitatea mea, din experiența mea zilnică, nu de realitatea pe care o vezi tu pe internet. Am testat FaceID cu toți membrii familie și cu o buna parte din cunoscuți. Și ce sa vezi? Funcționează așa cum trebuie, nimeni nu a putut să-l deblocheze, nici mama și nici cele 2 surori, deci rude de gradul I. Prea puțin îmi pasa de ce teste fac orezarii ăia atâta timp cât mie si celorlalți utilizatori de iPhone X de pe continentul European și American ne merge fără probleme.

  13. Interesant ca desi nu te-am pomenit dupa nume te-ai activat singur. Deci confirmi ca nu esti altceva decat trollul acestui site. Papa un Pedigree si latra la Face ID.

  14. Nu ar putea, la autentificarea lui ar fi ceva de genu “pentru deblocare e nevoie de scanarea a mai mult de un neuron, va rugam indepartati animalul din imagine”.