iPhone X este Inlocuit deoarece Face ID Recunoaste persoane Necunoscute

iPhone X are primele unitati inlocuite deoarece Face ID recunostea persoane necunoscute, compania Apple fiind constienta de aceasta problema foarte grava.

iPhone X intra intr-un nou capitol pe sfarsit de an 2017, cel al problemelor care au in mijloc sistemul Face ID creat de catre compania Apple pentru cel mai scump smartphone creat de catre americani. Conform unei cliente din China, Apple i-a schimbat un iPhone X deoarece Face ID recunostea fata unei colege de serviciu, insa si unitatea de schimb are exact aceeasi problema, in mod complet neobisnuit.

iPhone X este prezentat ca avand un Face ID atat de sigur incat angajatii companiei Apple n-au crezut initial ca povestea femeii este reala, asa ca ea a trebui sa o demonstreze intr-un Apple Store. Mergand cu a sa colega de serviciu acolo, ea i-a convins pe angajatii Apple ca Face ID recunoaste o persoana necunoscuta, asa ca al sau iPhone X a fost schimbat pe loc, insa nici unitatea de schimb nu a fost buna.

iPhone X a fost inlocuit de catre angajati care spuneau ca ar putea avea o camera TrueDepth defecta, desi explicatia in sine este atat de proasta si putin credibila incat e greu de imaginat cum au gandit-o. Trecand peste asta, iPhone X a venit intr-o a doua unitate, insa se pare ca si aceasta avea „camera stricata”, insa femeia a primit inapoi banii cheltuiti pentru a cumpara telefonul, lucru foarte corect de altfel.

iPhone X este inlocuit deoarece Face ID recunoaste persoane necunoscute

Daca iPhone X incepe sa recunoasca persoane necunoscute cand Face ID este folosit, atunci vorbim despre o problema majora pentru Apple, deoarece o singura fata poate fi inregistrata in sistem. Pacalirea Face ID pentru a face recunoasterea faciala pentru 2 persoane este deasemenea o problema majora pentru iPhone X, iar aici Apple inca mai are foarte mult de lucru la sistemul sau biometric.

„The woman, identified only by her surname Yan, told the Jiangsu Broadcasting Corporation that despite activating and configuring each phone’s facial recognition software, her work colleague was able to get into both devices on every attempt. Shen then went with her colleague to the nearest Apple store, where her colleague used facial recognition on the phone to demonstrate the issue to staff. The store said the camera might be faulty and gave Yan a refund. But the new iPhone X that she bought also had the same problem.

iPhone X are acum pentru prima oara prezentata o asemenea problema si ea este extrem de neobisnuita, mai ales ca Face ID este prezentat ca fiind mult mai sigur decat Face ID si imposibil de pacalit. Ca Face ID poate fi pacalit ne-am convins, dar asta s-a facut cu o masca speciala care reprezenta fata detinatorului, nu de catre o persoana pe care iPhone X nu o cunostea si nu avea varsta mai mica de 13 ani.

iPhone X ar putea avea o problema foarte serioasa cu Face ID si recunoasterea faciala, iar cei de la Apple deocamdata nu comenteaza problema, desi au primit in grantie doua unitati care recunosc persoane necunoscute. Daca iPhone X are o problema de acest gen cu Face ID, e greu de spus daca ea poate fi rezolvata cu actualizari software, sau nu va fi rezolvata vreodata.

iPhone X face ID recunoastere faciala necunoscuti

Articolul precedenteMAG. Cele mai bune Baterii Externe la Reducere
Articolul următoriOS 11.2.1 Jailbreak a fost facut pe iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.