iOS 11.2.1 Jailbreak a fost facut pe iPhone

iOS 11.2.1 jailbreak a fost deja facut la doar cateva zile dupa ce aceasta versiune a sistemului de operare a fost lansata oficial de Apple.

iOS 11.2.1 jailbreak a fost facut pe iPhone de catre inginerii celor de la Alibaba, ei reusind sa exploateze aceasta versiune a sistemului de operare dupa ce au facut jailbreak si pentru iOS 11.2. Ei afirma ca iOS 11.2.1 a fost ceva mai greu de spart dupa ce Apple a inchis unele vulnerabilitati in iOS 11.2, insa pana la urma au reusit sa rezolve problema.

iOS 11.2.1 jailbreak a fost facut de catre chinezii de la Alibaba pentru companie, insa public nu va fi lansat pentru ca ei il folosesc pentru a descoperi vulnerabilitati ale sistemului de operare iOS. La ce vor folosi aceste vulnerabilitati ale iOS nu stie nimeni deocamdata, insa este clar ca solutia de iOS 11.2.1 jailbreak facuta de catre ei nu ne va fi utila si noua vreodata.

iOS 11.2.1 jailbreak facut de catre cei de la Alibaba nu are la baza exploit-urile Google publicate saptamana trecuta, iar de aceea exista sperante mici pentru lansarea ei publica. Chiar daca Apple va bloca exploit-urile lor din solutia de iOS 11.2.1 jailbreak, e extrem de putin probabil ca o solutie de jailbreak sa fie oferita de catre Alibaba in mod public.

iOS 11.2.1 jailbreak creat de catre cei de la Alibaba este untethered si functioneaza fara probleme pentru ei, fiind facut inclusiv pe iPhone X, dar mai departe de laboratorul lor nu va trece. O solutie publica de iOS 11.2.1 jailbreak are sanse infime de a fi lansata vreodata, asa ca n-ar trebui sa va faceti foarte multe sperante ca ea va veni pentru noi.

iOS 11.2.1 jailbreak

7 COMENTARII