Apple te Invata sa faci Achizitii cu Face ID si iPhone X

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu Face ID ca sistem de securitate biometrica, el fiind deasemenea folosit pentru a autoriza accesul in telefoane, dar inclusiv platile mobile. Fie ca vorbim despre plati cu Apple Pay, sau autorizarea achizitiilor din AppStore, iPhone X aduce un nou sistem de a face asta, el fiind bazat pe butonul Power.

Apple explica in clipul video de mai jos cum trebuie folosit butonul Power al iPhone X pentru a autoriza platile prin intermediul Face ID indiferent de situatie. Trebuie sa stiti foarte bine cum trebuie folosit acest nou sistem, desi inclusiv o animatie este afisata in momentul in care incercam sa facem o achizitie folosind iPhone X.

https://www.youtube.com/watch?v=eHoINVFTEME

Articolul precedenteMAG. Casti Beats la cele mai Mici Preturi Inainte de Craciun
Articolul următorSamsung Galaxy S9. Data de Lansare Dezvaluita!
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.