Apple te Invata sa faci Achizitii cu Face ID si iPhone X

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple cu Face ID ca sistem de securitate biometrica, el fiind deasemenea folosit pentru a autoriza accesul in telefoane, dar inclusiv platile mobile. Fie ca vorbim despre plati cu Apple Pay, sau autorizarea achizitiilor din AppStore, iPhone X aduce un nou sistem de a face asta, el fiind bazat pe butonul Power.

Apple explica in clipul video de mai jos cum trebuie folosit butonul Power al iPhone X pentru a autoriza platile prin intermediul Face ID indiferent de situatie. Trebuie sa stiti foarte bine cum trebuie folosit acest nou sistem, desi inclusiv o animatie este afisata in momentul in care incercam sa facem o achizitie folosind iPhone X.

https://www.youtube.com/watch?v=eHoINVFTEME

7 COMENTARII

  1. Foarte simplu și comod. Eu când ies la alergat nu-mi iau portofelul și actele, in schimb telefonul da. Așa ca dacă vreau sa ma opresc să-mi cumpăr ceva, sunt salvat de plata cu telefonul.

  2. Super mulțumit. Am observat o ușoară îmbunătățire al animațiilor, viteza de răspuns este puțin mai mare. Inclusiv cu FaceID am observat asta. Poate ca la voi cei care ați avut 11.2 nu ați observat așa mari diferențe dar eu de la 11.1 da.