Apple Watch 3 4G vine cu unele Costuri Ascunse

Apple Watch 3 4G vine cu unele costuri ascunse pentru clientii care au ales sa cumpere noul model de ceas inteligent de la compania Apple in septembrie.

Apple Watch 3 4G a fost lansat de catre compania Apple in cursul lunii septembrie, iar pentru unii dintre cei care l-au cumparat, ceasul are o serie de costuri ascunse, din pacate. In SUA el a fost vandut cu trei luni de abonament gratuit si gratuitate la activarea liniei separate pe care functioneaza, insa acum utilizatorii Apple Watch 3 4G se cam trezesc la realitate.

Cele 3 luni de gratuitate pentru serviciile Apple Watch 3 4G se cam termina, iar clientii operatorilor de telefonie mobila afla ca in loc de 10 dolari pe luna, abonamentul pentru ceas ajunge sa coste 15 dolari pe luna. Vorbim aici despre costul abonamentului efectiv, plus diverse alte costuri adiacente, care cresc pretul final cu peste 50% din ceea ce credeau ca vor plati clientii.

Acum unii utilizatori ai Apple Watch 3 4G se gandesc sa-si suspende abonamentele 4G cand nu au nevoie de ele, dar surpriza, asta implica alte taxe, care insumeaza abonamentele lunare pe cateva luni. Practic, utilizatorii care au cumparat Apple Watch 3 4G se trezesc acum cu costuri mai mari decat credeau initial, iar asta n-ar trebui sa fie o surpriza prea mare pentru chiar atat de multa lume.

Apple Watch 3 4G a fost lansat deocamdata in tarile in care Apple a colaborat cu operatorii de telefonie mobila pentru a putea oferi suport pentru noul sau smartwatch. Romania nu se afla printre ele, insa sunt convins ca in 2018 vom avea Apple Watch 3 4G disponibil pentru cumparare din Romania, insa intre timp gasiti Apple Watch 3 la reducere aici.

Apple Watch 3 4G costuri

Articolul precedentSamsung Galaxy S9. are o Noua Baterie mai MARE
Articolul următoreMAG. iPhone 8 cu REDUCERI MARI de Craciun
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.