Samsung Galaxy S9. are o Noua Baterie mai MARE

Samsung Galaxy S9 va avea o baterie de capacitate mai mare integrata de catre compania coreeana pentru a oferi autonomie mai buna telefoanelor sale.

Samsung Galaxy S9 va veni cu o noua baterie de capacitate mai mare, compania coreeana avand planuri foarte mari, in timp ce vinde Samsung Galaxy S8 cu reduceri de 1000 de LEI in aceasta pagina. Vorbim aici despre o crestere a capacitatii bateriei fara a mai creste si dimensiunile Samsung Galaxy S9, acesta urmand a fi la fel de subtire precum modelul anterior, cel putin conform zvonurilor.

Samsung Galaxy S9 urmeaza sa aiba o baterie cu capacitate de 3200 mAh, cu 200 mAh mai mare decat cea integrata in actualul model, diferenta fiind mica in teorie, insa in realitate ea ar putea conta mult. Spun asta deoarece bateria de 3200 mAh pentru Samsung Galaxy S9 ar putea fi mai groasa decat cea din modelul anterior, iar aceasta schimbare ar putea avea un efect exploziv asupra telefonului coreenilor.

Samsung Galaxy S9 cu a sa baterie cu capacitate de 3200 mAh ar putea avea aceleasi probleme cu Samsung Galaxy Note 7 in vara anului trecut, cand unitatile au inceput sa explodeze in stanga si in dreapta. Motivul acestor explozii a fost confirmat de catre coreeni cateva luni mai tarziu, bateria prea mare integrata in telefon fiind de vina, asa ca Samsung Galaxy S9 va fi lansat cu aceasta posibilitate de esec.

Samsung Galaxy S9. are o noua baterie mai mare

Samsung Galaxy S9 cu o baterie de 3200 mAh va putea totusi sa ofere autonomie imbunatatita pentru utilizatori, mai ales ca va avea si noi proesoare mult mai eficiente din punct de vedere energetic. Stim deja ca atat Snapdragon 845, cat si Exynos 9810 consuma mai putina energie multumita procesului de fabricatie imbunatatit, astfel ca Samsung Galaxy S9 va beneficia din plin de aceste schimbari mari.

Samsung Galaxy S9 baterie mare

Samsung Galaxy S9 este in momentul de fata in plin proces de initiere a productiei, asa ca e normal sa aflam tot felul de informatii noi cu privire la specificatiile pe care le va avea telefonul. In aceasta idee, separat de baterie este foarte posibil ca in urmatoarele zile sa aflam si alte detalii importante privind noutatile pe care Samsung Galaxy S9 urmeaza sa le aduca pentru utilizatorii din lumea intreaga curand.

Samsung Galaxy S9 este cel mai important telefon Android care va fi lansat in prima parte a anului 2018, iar asta in ciuda faptului ca si competitorii coreenilor pregatesc telefoane concurente acum. Samsung Galaxy S9 va fi prezentat in cursul lunii februarie de catre compania coreeana, dar nu se stie cand va avea loc lansarea oficiala, desi martie este una dintre datele anuntate.