Samsung Galaxy Note 8. Modelul mai Scump ca iPhone X

Samsung Galaxy Note 8 este disponibil intr-o versiune mai scumpa decat iPhone X, compania coreeana creand-o fara vreo aparenta logica in spate.

Samsung Galaxy Note 8 mai scump ca iPhone X parea ceva imposibil acum cateva luni, insa cei de la Samsung s-au gandit ca orice poate fi facut din moment ce vand Galaxy S8 cu 1000 de LEI reducere aici. Acum Samsung Galaxy Note 8 a fost lansat intr-o versiune speciala de catre coreeni, iar aceasta costa nu mai putin de 1830 de dolari in Coreea de Sud, singura tara in care modelul va fi vandut de catre coreeni.

Samsung Galaxy Note 8 X 99 Avant Edition este denumirea acestei versiuni speciale a telefonului, ea fiind facuta in colaborare cu un artist numit 99 Avant, el creand o serie de materiale speciale. Mai exact, 99 Avant a creat o carcasa speciala pentru Samsung Galaxy Note 8, o serie de wallpaper-uri, o serie de iconite si chiar un tablou care este oferit pentru cei care cumpara telefonul mobil la pretul extravagant.

Samsung Galaxy Note 8. Modelul mai scump ca iPhone X

Samsung Galaxy Note 8, in aceasta versiune, va avea si 256 GB spatiu de stocare din start, insa pretul de 1830 de dolari e justificat de briz-brizurile software facute de catre artistul 99 Avant. Practic, Samsung Galaxy Note 8 X 99 Avant Edition, o denumire perfecta pentru un produs stupid, este dedicat celor care in loc sa isi cumpere un telefon normal, cheltuie un pret dublu pe ceva care nu merita nici o a doua privire.

Samsung Galaxy Note 8 scump iPhone X

Samsung Galaxy Note 8 va fi creat in doar 99 de bucati in aceasta versiune speciala si toate vor fi vandute exclusiv in Coreea de Sud, pentru ca altundeva lumea ar rade cu gura pana la urechi de telefon. Ca sa fiu complet sincer, Samsung a avut multe idei stupide de-a lungul anilor, dar aceasta cu versiunea speciala a Samsung Galaxy Note 8 este una dintre cele mai proaste, mai ales ca e mai scump ca iPhone X.

Samsung Galaxy Note 8 scump iPhone X 1