iPhone X si iPhone 8 – Iata CATE Unitati se Vand Zilnic

iPhone X si iPhone 8 inregistreaza vanzari zilnice si totale impresionante, lumea fiind extrem de interesat sa cumpere nou model de telefon al americanilor.

iPhone X si iPhone 8 inca sunt foarte populare in randul fanilor companiei Apple, in ciuda faptului ca ambele sunt disponibile de ceva vreme pe pietele globale pentru clienti. Avand in vedere ca iPhone X si iPhone 8 sunt atat de populare, o companie americana s-a gandit sa ne spuna cam cate telefoane ale celor de la Apple sunt vandute zilnic, iar cifra se ridica la putin peste 1 milion de unitati distribuite la nivel global.

Separat de cifra zilnica de vanzari, compania americana Localytics a calculat ca exista 787 milioane de telefoane iPhone active acum, din 1.25 miliarde vandute de la lansarea primului model. In baza acestei cifre, ea spune ca inainte de Black Friday compania Apple vanduse 13.7 milioane de unitati ale iPhone 8, 18.6 milioane de unitati ale iPhone 8 Plus si 11.2 milioane de unitati ale iPhone X, cifrele fiind impresionante.

iPhone X iPhone 8 vanzari 2017

Dupa Black Friday, cifrele celor de la Localytics pentru iPhone X si iPhone 8 indica faptul ca al doilea inregistrase 17.5 de milioane de unitati vandute, cu 3.8 milioane mai multe decat inainte. iPhone 8 Plus avea 23.2 milioane de unitati vandute, o crestere de 4.6 milioane de unitati, iar iPhone X avea 20.7 milioane de unitati vandute, o crestere de 9.5 milioane de unitati intr-o perioada foarte scurta.

iPhone X si iPhone 8 – Iata cate unitati se vand zilnic

Trecand la datele din 11 decembrie, iPhone 8 inregistra 22 de milioane de unitati vandute, in crestere cu 4.6 milioane, iar iPhone 8 Plus 27.4, in crestere cu 4.3 milioane de unitati. iPhone X inregistra 31.7 milioane de unitati vandute, in crestere cu nu mai putin de 11 milioane de unitati, deci vorbim despre o crestere uriasa pe care compania Apple a inregistrat-o pentru vanzarile telefoanelor sale.

iPhone X iPhone 8 vanzari 2017 1

Pentru 18 decembrie datele arata ca iPhone 8 a crescut in vanzari cu 1.6 milioane de unitati, iPhone 8 Plus cu 1.7 milioane de unitati si iPhone X cu 4.2 milioane de unitati, totul in doar o saptamana. Adunand cifrele avem 7.6 milioane de unitati vandute intr-o saptaman, deci aproape 1.1 milioane de unitati vandute zilnic in intreaga lume de catre compania Apple, o cifra impresionanta.

Toate aceste date se bazeaza pe monitorizarea a 70 de milioane de telefoane iPhone in lumea intreaga si extrapolarea procentajelor pentru a calcula baza totala activa de telefoane. Cifrele reale sunt cel mai probabil mai mari decat cele pe care le vedem aici, insa chiar si asa ne putem face o idee cu privire la vanzarile pe care le inregistreaza Apple pentru iPhone 8, iPhone 8 Plus si iPhone X in momentul de fata.