iPhone X. Iata cand va Ajunge Apple Cererea din Urma

iPhone X va fi disponibil in cantitati suficiente in intreaga lume pana la jumatatea lunii ianuarie, Apple urmand a isi creste substantial stocurile.

iPhone X este in continuare extrem de popular desi compania Apple inca nu reuseste sa acopere cererea pentru telefon la nivel global, ci doar in unele piete importante, unde il livreaza chiar peste noapte. In Romania nu se intampla asta deocamdata, iPhone X fiind imposibil de cumparat cu livrare peste noapte de oricine, insa Apple lucreaza din greu la rezolvarea problemei si o va face in viitorul foarte apropiat.

iPhone X urmeaza sa fie disponibil in stocuri suficiente la nivel global pana la jumatatea lunii ianuarie, conform unor informatii venite astazi de la analistii americani care analizeaza productia Foxconn. Acestia spun ca recenta scurtare a perioadei de livrare a iPhone X in SUA, si unele tari europene, la doar o zi este un semn ca productia a crescut suficient de mult pentru a se acoperi cererea in respectivele regiuni.

iPhone X. Iata cand va ajunge Apple cererea din urma

iPhone X urmeaza sa inregistreze si cerere mai mica la inceput de an 2018, iar combinata cu o crestere anterioara a productiei, compania Apple va ajunge intr-un final cererea din urma. Conform analistilor, daca acum cateva saptamani procentul de comenzi acoperite de Apple, in urma cererii pentru iPhone X, era de 27%, acum el a ajuns la 54%, iar peste o luna se va apropia de 100% si problemele vor fi rezolvate.

iPhone X este cel mai dorit telefon mobil in preajma sarbatorilor de iarna, compania Apple vanzand extrem de multe unitati pentru ca foarte multe persoane trebuie sa fie fericite de Craciun. Cei care nu vor fi fericiti de Craciun vor fi fericiti in ianuarie, dupa ce Apple va acoperi complet cererea care exista pentru telefoanele sale mobile.

iPhone X cerere acoperita Apple

5 COMENTARII

  1. Pai cum adica multumim ?!? Pe aici se lauda lumea ca deja il are si ca e super tare ca il foloseste ca e super performant …. si la un articol care semnalizeaza stocuri noi se bucura de parca nu l-ar avea si deabia asteata sa il cumpere …. nu mai inteleg …. ma puteti ajuta cu o explicatie ?!?!