Prima Pagina telefoane mobile Un Roman in Costum de Baie a Furat 53 de Telefoane la...

Un Roman in Costum de Baie a Furat 53 de Telefoane la un Concert

Un roman imbracat in costum de baie a furat 53 de telefoane mobile la un concert din Marea Britanie, fiind mai apoi capturat de catre politisti.

Sa nu spuneti ca romanii nu sunt inventivi, pentru ca un roman imbracat intr-un costum de baie a furat 53 de telefoane mobile de la un concert desfasurat intr-un oras din Marea Britanie. Politia din Birmingham l-a prins pe A.M., in varsta de 22 de ani, si a descoperit ca el a folosit un costum de baie pentru a ascunde cele 53 de telefoane mobile.

Politia aflase despre planul unor hoti de a fura telefoane mobile de la evenimente din Birmingham, astfel ca la concertul din 18 noiembrie politisti sub acoperire erau prezenti printre cetateni. Acestia au reusit sa-l retina pe A.M. dupa ce furase cele 53 de telefoane mobile, intr-un mod extrem de ingenios, daca este sa fim sinceri si sa recunoastem adevarul.

Telefoanele au fost recuperate de catre politie si romanul, angajat in constructii in Marea Britanie, a fost condamnat la o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani de zile in urma savarsirii faptei. Barbatul nu avea telefoanele asupra sa cand a fost prins de politisti, ele fiind lasate intr-o parcare apropiata arenei in care s-a desfasurat concertul din Birmingham.

Romanii sunt, din pacate, cunoscuti in europa ca infractori, iar aceasta faptul nu poate decat sa ne faca de rusine in fata europenilor la care multi merg cu mana intinsa pentru un loc de munca. Din pacate acesta nu va fi nici ultimul furt de acest gen, deci ne putem astepta la stiri similare in anii urmatori.

“A “human deposit box” stashed more than 50 phones stolen at a gig in a body-length swimming costume. Alin Marin, 22, of no fixed address, took the phones during a Royal Blood performance at the Arena Birmingham on 18 November. Marin, a Romanian national, was arrested in nearby Broad Street shortly after leaving the gig and the phones were found in a nearby car park.”

roman costum baie furt telefoane

 • Eee…romanul este inventiv…la a ne face de ras nu ne întrece nimeni. Noi suntem pentru europeni ceva de genul maimuțele pentru un circ de animale.

 • Srb Srb

  Asta e Viorel…dar credeam ca ai ceafa mai mare..deci si la fiare te duci degeaba

 • Srb Srb

  Se pare ca apple pay va ajunge in Polonia…deci avem posibilitati in urmatorii 4-5 ani sa ajunga si in RO

 • drohg

  Foarte tare jegosul,iti dai seama cat a fost de greu sa-i deposedeze pe alcoolicii aia si cu muzica la maxim :))))

 • rundown

  Cum sa fure 53 de telefoane in costum de baie??? Pai ma gandesc ca in c*r incap vreo 2-3 maxim si alea… inghesuite. Restul unde le-a bagat? 😐

 • Adrian.T

  Dar ce c*r ai tu de estimezi ca încap 2-3 iPhone 7 plus de ex???

 • rundown

  Am zis: „pai ma gandesc..“ :/ era doar o presupunere. Eu posed un c*r normal in care na intrat nimic pana acum. La cum arata omul din poza cineva ar putea deduce ca omul si-o ia la scorbura constant pentru antrenament astfel incat sa nu il deranjeze cand merge :))

 • Viorel Predatorul

  Tu vorbești măi 68 kg? Ăsta seamănă cu tine,nu cu mine, și fii sigur că ceafa mea ține un cap mai înțelept decât ai tu.