Prima Pagina iPhone X Samsung Castiga o Avere de pe urma iPhone X si nu numai

Samsung Castiga o Avere de pe urma iPhone X si nu numai

Samsung castiga o avere producand ecrane OLED pentru iPhone X, compania Apple avand de platit sume uriase de bani pentru aceste componente.

Samsung va castiga o avere de pe urma iPhone X si a viitoarelor modele de telefoane mobile care vor avea ecrane OLED incorporate de catre compania Apple in urmatorii ani. Conform unor informatii aparute astazi, Samsund Display va furniza intre 180 si 200 de milioane de ecrane OLED pentru iPhone X si iPhone XS in 2018, o cifra absolut uimitoare, care ii va aduce si incasari substantiale.

iPhone X si iPhone XS vor aduce intre 20 si 22 de miliarde de dolari in conturile Samsung Display pentru productia acestor ecrane OLED, deci succesul iPhone este legat strans si de evolutia financiara a Samsung. In anul 2017 compania Apple ar fi cumparat 50 de milioane de ecrane OLED pentru iPhone X de la compania Samsung Display, deci ar fi platit aproximativ 5 miliarde de dolari pentru ele.

Samsung castiga o avere de pe urma iPhone X si nu numai

Productia de ecrane OLED pentru iPhone in 2018 urmeaza sa creasca la Samsung in baza cerintelor facute de catre compania Apple, ea urmand a lansa anul viitor noi modele de telefoane cu acest tip de ecrane. Productia a fost crescuta pentru ca Samsung poate fabrica acum mai multe ecrane fara defecte pentru iPhone, deci Apple poate la randul sau sa mentina productia la un nivel ridicat in 2018.

“Samsung Display will supply Apple with between 180 to 200 million flexible OLED panels for the iPhone in 2018. That’s around four times the amount it supplied this year, and translates into roughly US$19.8 to US$22 billion revenue at the supply price of US$110 based on calculations by IHS Market.”

Desi cei de la Apple au cautat cu disperare sa scape de companie Samsung pentru productia de ecrane OLED, iata ca in 2018 ramane legata de compania Samsung, asa cum estimau unii analisti. Totusi, 2018 ar putea fi ultimul an in care cei de la Samsung raman singuri furnizori de ecrane OLED pentru compania Apple, LG crescand serios productia.

iPhone X va avea vanzari in scadere la inceput de 2018, insa pe masura ce ne apropiem de toamna, compania Apple va cere mai multe ecrane in vederea lansarii noului sau model de telefon, iar Samsung va profita din plin.

samsung avere ecrane iphone x

 • Srb Srb

  Nu are cum scapa de samsung in 2018 cand va avea 2 modele cu oled
  Nu a reusit anu asta cu doar 1 model deci… poate din 2019

 • ibadea

  Bravo lor, baieti destepti

 • Viorel Predatorul

  Să nu uităm că Samsung Electronics generează cam 40-50 mld dolari trimestrial, adică 150-200 mld dolari anual.
  În astfel de condiții, veniturile obținute de la Apple sunt ok, în niciun caz nu sunt vreo avere. Normal că au importanță în Cifra de afaceri, dar nu chiar așa pe cât s-ar părea.

 • Srb Srb

  “Samsung will make $22B in revenue from Apple’s OLED orders for 2018. This is much more than Samsung makes from selling the Galaxy 8,Plus, Note.”

  Asta pt Viorel ce trage de un kkt ani de zile….e meeh…un nimic..

 • VainGlory

  Noroc cu Samsung ca mai scot și iPhone câte ceva

 • VainGlory

  Dacă nu 3310 scria pe voi

 • Viorel Predatorul

  Arată-mi și mie link-ul

 • Geafer Onur

  Castiga o avere cand le da componente de telefoane celor de la Apple dar pierde o alta avere cand vanzarile lor sunt luate de iphone x!!!Cei de la samsung ar trebui sa RUPA orice legatura cu Apple si sa se concentreze SA ÎI DISTRUGA!!!