iPhone 6S. Iata cat Scad performantele din cauza Bateriei

Iata cat de mult sunt afectate performantele iPhone 6S daca bateria din telefon are un grad de uzura moderat, ele scazand in cazul uzurii mai mari.

iPhone 6S este telefonul din cauza caruia compania Apple a decis sa reduca performantele tuturor modelelor de telefoane iPhone care au baterii mai vechi de minim 1 an. Apple a decis ca bateriile telefoanelor nu mai pot oferi aceleasi performante ca atunci cand telefoanele erau noi, astfel ca iPhone-urile devin mai incete in mod automat, fara ca noi sa putem face ceva.

In acest test vedem un iPhone 6S a carei baterie este veche, are un grad de uzura de minim 18% si are frecventa procesorului redusa cu 600 MHz fata de cea a unui iPhone 6S normal. Intr-un test de performante vedem ca diferenta este de 15% intre ele, dar asta pentru ca frecventa procesorului a fost crescuta in utilizarea aplicatiei de benchmark.

Rezultatul arata ca diferenta intre un iPhone 6S cu baterie buna si unul cu baterie veche nu este chiar atat de mare, dar aici vorbim despre ceva subiectiv. In functie de tipul de baterie din fiecare telefon, performantele pot fi cu mult diferite, iar iPhone 6S poate avea performantele chiar injumatatite daca bateria are un grad mare de uzura.

In ciuda acestui lucru, testul este bun pentru a va face o idee cu privire la ceea ce pierdeti cand folositi o baterie veche pe al vostru iPhone, ea aducandu-l practic la un nivel de performante similar cu cel al modelului din seria anterioara, sau poate chiar mai rau.