iPhone. Noi Camere si Baterii mai Mari Pregatite de Apple

iPhone va avea noi camere si baterii de capacitate mai mare incepand chiar de anul viitor, insa compania Apple va oferi segmentat aceste schimbari majore.

iPhone-urile viitorului vor avea camere mai bune si baterii de capacitate mai mare, asa cum se intampla cam aproape in fiecare an, dar aici vorbim despre noi previziuni avangardiste. Celebrul analist asiatic Ming-Chi Kuo sustine ca in 2019 compania Apple va lansa o noua camera TrueDepth pentru Face ID, impreuna cu baterii de capacitate mai mare care sunt necesare pentru a sustine componenta.

Apple are tot ce ii trebuie pentru a produce baterii de capacitate mai mare pentru viitoarele modele ale iPhone, acestea fiind obligatorii pentru viitoarea camera TrueDepth care va necesita mai multa energie. Cat de mari vaor fi aceste baterii nu stie nimeni, insa e clar ca Apple are nevoie de baterii mai mari si nu doar din cauza camerei, ci si pentru alte componente pe care le va schimba intre timp.

iPhone. Noi camere si baterii mai mari pregatite de Apple

Pentru 2018, analistul crede ca iPhone XS nu va mai avea o baterie in forma literei L compusa din doua celule energetice, ci doar din una singura, dar cum va face Apple asta inca nu se stie deocamdata. Mai mult decat atat, iPhone XS urmeaza sa ofere cu pana la 10% mai multa energie pentru bateria care va fi integrata in telefon, deci teoretic ar trebui sa vorbim despre o imbunatatire moderata a autonomiei.

“We believe the adoption of TrueDepth camera for 3D sensing in 2017-18 will create demand for larger-capacity batteries. From 2019, we predict iPhone may adopt upgraded 3D-sensing and AR-related functions, and it will consume more power, further increasing demand for large-capacity batteries. We believe Apple’s key technologies, including semiconductor manufacturing processes, system-in-package (SIP), and substrate-like PCB (SLP), will create the required space for larger batteries.”

iPhone X Plus ar putea fi lansat totusi cu o baterie in forma literei L care are 2 celule, la fel ca iPhone X, doar ca ea ar trebui sa aiba o capacitate de 3300 – 3400 mAh, cea mai mare oferita pana acum. iPhone XS si iPhone X Plus urmeaza sa fie lansate de catre compania Apple in luna septembrie a anului viitor, asa ca vom afla pana atunci cam toate informatiile relevante cu privire la telefoanele celor de la Apple.

iPhone camere baterii