Prima Pagina iPhone X iPhone X. Vanzari Slabe Anuntate in Tari Importante

iPhone X. Vanzari Slabe Anuntate in Tari Importante

iPhone X ar fi inregistrat vanzari slabe in unele tari importante pentru compania Apple, situatia fiind una foarte delicata pentru cei din Cupertino.

iPhone X nu ar fi un succes chiar atat de mare precum ar dori analistii sa credem, sau cel putin asta ne spun informatii obtinute de la partenerii asiatici ai celor de la Apple. Conform acestora, vanzarile iPhone X in tari precum SUA, Taiwan, sau Singapore, nu sunt la fel de mari precum se preconiza initial, iar asta in ciuda faptului ca stocurile pentru telefonul mobil al Apple sunt foarte reduse.

iPhone X este estimat a fi vandut intre 30 si 35 de milioane de unitati in T4 2017, aproape jumatate din totalul de telefoane mobile pe care analistii se asteapta ca Apple sa il vanda in aceasta perioada. In ciuda asteptarilor mari, acestia sunt de parere ca iPhone X nu ar fi avut succes atat de mare in unele tari importante pentru compania Apple, dar desigur ca realitatea nu o vom afla vreodata de la cineva.

iPhone X. Vanzari slabe anuntate in tari importante

iPhone X cu al sau succes moderat in tari importante ar motiva compania Apple sa lanseze nu doua, ci trei noi modele ale iPhone in 2018, unul in martie si alte doua in toamna anului viitor. Vorbim aici despre iPhone SE 2, iPhone XS si iPhone XS Plus, acestea fiind telefoanele pe care cei de la Apple le au deja in proces de dezvoltare in vederea lansarii pe pietele globale in cursul anului 2018.

“Shipments of the iPhone X are estimated to reach between 30-35 million units in the fourth quarter of 2017 and stay flat or drop slightly in the first quarter of 2018. The sources pointed out that the pre-orders for the iPhone X in a number of markets such as Taiwan, the US and Singapore, are not as strong as expected, but they are seeing Apple Watch sales fare rather well.”

Desi iPhone X nu pare sa fi fost un succes enorm, analistii asiatici sustin ca Apple Watch a avut parte de un an excelent, iar in 2018 urmeaza sa intreaca vanzarile de anul acesta cu cel putin 10%. iPhone X a fost vazut de mai toata lumea ca fiind un real succes multumita stocurilor foarte mici pe care compania Apple le avea si inca le are in magazine dupa lansare, insa nimeni nu stie sigur ce productie a fost.

Chiar si asa, iPhone X a inregistrat cu siguranta vanzari mari pentru Apple la invel global, chiar daca in unele tari nu a avut succesul dorit, se pare ca altele au compensat si Apple a vandut foarte multe telefoane.

iPhone X vanzari slabe

 • Filip

  Toata lumea asteapta XL

 • Didi

  Ultima fraza makes no sense

 • Dan Mihai

  E plină lumea de săraci care nu-și permit iPhone X. Bine ca avem noi romanii bani.

 • De ce? Nu s-ar fi vandut mult in SUA, dar au compensat alte tari unde se asteptau vanzari mai mici.

 • sSen

  Scriam zilele trecute ca succesul nu este atât de evident ca in anii trecuți și ca jailbreak-ul ar putea reveni tocmai pentru a stimula vânzările slabe. După fiecare lansare oriunde te uitai in jurul tău vedeai persoane cu noul device . Nu pot spune același lucru acum, la 3 luni de la lansare și foarte bine ca lucrurile stau așa . Sărac lipit pământului sau foarte bogat , din principiu nu ar trebui sa plătească cineva 1200 € pe un smartphone . Sa ceri atâția bani nu poate fi justificat decât de faptul ca ești foarte lacom .

 • alex

  Cum a cazut regele Nokia asa va cadea si Apple.

 • Srb Srb

  f lacom, sau cei ce nu se uita la 2000€

 • Srb Srb

  prrost sa fii dar sa iti revii…asa am zis si eu prin 2012…dar dupa 2 ani mi-am revenit

 • RaduD

  Bine ca au combinat lansarea 8-ului cu X-ul, altfel se duceau in cap….

 • alex

  Superb

 • Viorel Predatorul

  Cei mai mulți cumpărători nu fac jailbreak, așadar, asta nu este un factor decisiv la cumpărare.
  Ideea este că smartphone-ul a depășit pragul de 1000 dolari, iar oamenii sunt reticenți la a

 • Olimpiu

  Tari bogate pline de saraci. Sau de oameni chibzuiti si tocmai de aceea au ajuns prosperi.

 • Neacsu Razvan

  “what goes up must come down” e o vorba din popor,o sa fie si in cazul apple,la toti s-a intamplat.nimeni nu scapa.

 • Srb Srb

  Asta da. Dar tot se zice in popor de creo 5 ani si nimic.