iPhone X. Vanzari Slabe Anuntate in Tari Importante

iPhone X ar fi inregistrat vanzari slabe in unele tari importante pentru compania Apple, situatia fiind una foarte delicata pentru cei din Cupertino.

iPhone X nu ar fi un succes chiar atat de mare precum ar dori analistii sa credem, sau cel putin asta ne spun informatii obtinute de la partenerii asiatici ai celor de la Apple. Conform acestora, vanzarile iPhone X in tari precum SUA, Taiwan, sau Singapore, nu sunt la fel de mari precum se preconiza initial, iar asta in ciuda faptului ca stocurile pentru telefonul mobil al Apple sunt foarte reduse.

iPhone X este estimat a fi vandut intre 30 si 35 de milioane de unitati in T4 2017, aproape jumatate din totalul de telefoane mobile pe care analistii se asteapta ca Apple sa il vanda in aceasta perioada. In ciuda asteptarilor mari, acestia sunt de parere ca iPhone X nu ar fi avut succes atat de mare in unele tari importante pentru compania Apple, dar desigur ca realitatea nu o vom afla vreodata de la cineva.

iPhone X. Vanzari slabe anuntate in tari importante

iPhone X cu al sau succes moderat in tari importante ar motiva compania Apple sa lanseze nu doua, ci trei noi modele ale iPhone in 2018, unul in martie si alte doua in toamna anului viitor. Vorbim aici despre iPhone SE 2, iPhone XS si iPhone XS Plus, acestea fiind telefoanele pe care cei de la Apple le au deja in proces de dezvoltare in vederea lansarii pe pietele globale in cursul anului 2018.

“Shipments of the iPhone X are estimated to reach between 30-35 million units in the fourth quarter of 2017 and stay flat or drop slightly in the first quarter of 2018. The sources pointed out that the pre-orders for the iPhone X in a number of markets such as Taiwan, the US and Singapore, are not as strong as expected, but they are seeing Apple Watch sales fare rather well.”

Desi iPhone X nu pare sa fi fost un succes enorm, analistii asiatici sustin ca Apple Watch a avut parte de un an excelent, iar in 2018 urmeaza sa intreaca vanzarile de anul acesta cu cel putin 10%. iPhone X a fost vazut de mai toata lumea ca fiind un real succes multumita stocurilor foarte mici pe care compania Apple le avea si inca le are in magazine dupa lansare, insa nimeni nu stie sigur ce productie a fost.

Chiar si asa, iPhone X a inregistrat cu siguranta vanzari mari pentru Apple la invel global, chiar daca in unele tari nu a avut succesul dorit, se pare ca altele au compensat si Apple a vandut foarte multe telefoane.

iPhone X vanzari slabe