Cat de buna este o Clona iPhone X de 150 $ ?

Cat de buna este o clona iPhone X de 150 de dolari ? EI bine clipul video de mai jos iti va raspunde la acasta intrebare pe care si-o pun multi oameni.

iPhone X a fost copiat in fel si chip de catre chinezii care produc o varietate de clone pentru produse electronice, asa ca avem si o gama variata de clone pentru telefonul companiei Apple. In clipul video de mai jos avem cea mai recenta clona a iPhone X care costa 150 de dolari si este comparata cu un iPhone X, car costa cu 1000 de dolari mai mult.

Desi costa doar 150 de dolari, aceasta clona a iPhone X este facuta sa semene extrem de bine cu telefonul real al companiei Apple, iar asta este o adevarata realizare pentru chinezi. Vorbim aici despre un aspect foarte apropiat, dar desigur materialele nu au aceeasi calitate in iPhone X si clona chinezeasca, nici macar in ceea ce priveste culorile.

Pe partea de performante iPhone X ofera o experienta complet diferita, in timp ce de la clona chinezeasca ne putem astepta la experienta oferita de catre un telefon Android prost. In ciuda acestui lucru, persoanele care n-au bani de un iPhone X, pot alege sa cheltuiasca de 7 ori mai putin pentru o clona care macar arata similar.

Daca sunteti interesati sa cumparati iPhone X din Romania, ei bine il gasiti in stoc in aceasta pagina chiar acum.