Sid Meier’s Civilization® VI a fost Lansat pe iPad

Sid Meier's Civilization® VI pentru iPad a fost lansat in AppStore si este disponibil pentru toti fanii seriei care au renuntat la calculatoare.

Sid Meier’s Civilization® VI este unul dintre cele mai asteptate jocuri pentru iPad, iar incepand de ieri toti fanii seriei il pot descarca in propriile tablete cu o reducere de 50% fata de pretul normal. Mai mult decat atat, dezvoltatorii le permit utilizatorii sa parcurga si primele 60 de ture gratuit pentru a incerca gameplay-ul oferit de joc inainte de a plati pentru el.

Sid Meier’s Civilization® VI ne ofera posibilitatea de a cuceri o vasta lume virtuala in care trebuie sa construim o civilizatie si sa o ajuta sa evolueze de-a lungul catorva secole de istorie. Desigur ca va trebui sa avem grija ca acea societate sa se dezvolte, sa-i rezolvam toate problemele care apar si sa concuram cu alte societati care se dezvolta intr-un ritm similar.

Sid Meier’s Civilization® VI ne ofera posibilitatea de a intra “in pielea” a 20 dintre cele mai importante personalitati ale istoriei de la presedintele american Roosevelt si pana la regina Victoria a Marii Britanii. Parcurgand lumea virtuala creata de catre dezvoltatorii Sid Meier’s Civilization® VI va trebui sa trecem si prin aceleasi dificultati precum liderii “in pielea” carora intram, asa ca experienta este una foarte interesanta.

Sid Meier’s Civilization® VI ne poarta intr-o lume uriasa in care trebuie sa evoluam de la epoca de piatra la cea a avioanelor, in timp ce jonglam cu diplomatia si incercam sa tinem populatia fericita. Sid Meier’s Civilization® VI face parte dintr-o serie de exceptie, iar daca aveti o tableta iPad, atunci trebuie neparat sa incercati jocul disponibil de acum in AppStore.

“Civilization VI for iPad has arrived. Download now and play your first 60 turns for free. Purchase the full game to build an empire that stands the test of time! Civilization VI offers new ways to interact with your world, expand your empire across the map, advance your culture, and compete against history’s greatest leaders to build a civilization that will stand the test of time. Play as one of 20 historical leaders including Roosevelt (America) and Victoria (England).”

Sid Meier’s Civilization® VI poate f descarcat din AppStore urmand acest link.