Apple a Dominat Concurenta in Vanzarile de Craciun

Apple si-a dominat fara drept de apel concurenta la nivel global cand a venit vorba despre vanzarea de smartphone-uri si tablete inainte de Craciun.

Apple si-a dominat fara drept de apel concurenta in saptamana Craciunului, vanzarile de telefoane mobile si tablete fiind cu mult mai mari decat cele ale altor producatori. Aici vorbim despre date inregistrate la nivel global de catre compania Flurry, aceasta afirmand ca in perioada 19 – 25 decembrie Apple a fost „regina” producatorilor de terminale mobile.

Conform acestei companii, 44% dintre terminalele mobile activate la nivel global in aceasta perioada au fost ale companiei Apple, deci vorbim aici despre iPhone, iPad si iPod Touch. In urma celor de la Apple regasim compania Samsung, ea reusind sa insumeze doar 26% din totalul activarilor pentru aceasta perioada, o cifra destul de buna pentru coreeni.

Lasand Samsung la o parte, Apple a inregistrat vanzari mult mai mari decat Huawei, Xiaomi, Motorola, LG, Oppo si Vivo la un loc in saptamana dinaintea Craciunului, iar asta spune foarte multe. Cu ai sai 44%, Apple a avut un avans de 25 de procente in fata celor 6 producatori din China si Coreea de Sud, aproape cat toate vanzarile Samsung.

„Similar to last year, 44% of new phone and tablet activations were Apple devices. While Samsung dominates global market share, they fell short as the gift of choice during the holiday season, with only 26% of activated devices in the lead up to Christmas. Samsung’s activation rate is up 5% from the 2016 holiday season, which can likely be attributed to the 2017 introduction of the Galaxy S8 after the late 2016 recall of their malfunctioning Note devices.”

Pana si Samsung a reusit sa vanda cat toti ceilalti producatori la un loc, conform celor de la Flurry, deci coreenii ar trebui sa anunte vanzari mari pentru T4 2017 in curand. Apple reuseste sa uimeasca in fiecare an cu popularitatea pe car eo au produsele sale, dar poate ca nu ar trebui sa ne mai miram cand vedem vanzari atat de bune in cazul sau.

Apple vanzari craciun

Articolul precedentAplicatia iPhone care iti face Fata Invizibila
Articolul următoreMAG. iPhone 7 cu 1100 LEI Reducere dupa Craciun
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.