Apple a Dominat Concurenta in Vanzarile de Craciun

Apple si-a dominat fara drept de apel concurenta la nivel global cand a venit vorba despre vanzarea de smartphone-uri si tablete inainte de Craciun.

Apple si-a dominat fara drept de apel concurenta in saptamana Craciunului, vanzarile de telefoane mobile si tablete fiind cu mult mai mari decat cele ale altor producatori. Aici vorbim despre date inregistrate la nivel global de catre compania Flurry, aceasta afirmand ca in perioada 19 – 25 decembrie Apple a fost “regina” producatorilor de terminale mobile.

Conform acestei companii, 44% dintre terminalele mobile activate la nivel global in aceasta perioada au fost ale companiei Apple, deci vorbim aici despre iPhone, iPad si iPod Touch. In urma celor de la Apple regasim compania Samsung, ea reusind sa insumeze doar 26% din totalul activarilor pentru aceasta perioada, o cifra destul de buna pentru coreeni.

Lasand Samsung la o parte, Apple a inregistrat vanzari mult mai mari decat Huawei, Xiaomi, Motorola, LG, Oppo si Vivo la un loc in saptamana dinaintea Craciunului, iar asta spune foarte multe. Cu ai sai 44%, Apple a avut un avans de 25 de procente in fata celor 6 producatori din China si Coreea de Sud, aproape cat toate vanzarile Samsung.

“Similar to last year, 44% of new phone and tablet activations were Apple devices. While Samsung dominates global market share, they fell short as the gift of choice during the holiday season, with only 26% of activated devices in the lead up to Christmas. Samsung’s activation rate is up 5% from the 2016 holiday season, which can likely be attributed to the 2017 introduction of the Galaxy S8 after the late 2016 recall of their malfunctioning Note devices.”

Pana si Samsung a reusit sa vanda cat toti ceilalti producatori la un loc, conform celor de la Flurry, deci coreenii ar trebui sa anunte vanzari mari pentru T4 2017 in curand. Apple reuseste sa uimeasca in fiecare an cu popularitatea pe car eo au produsele sale, dar poate ca nu ar trebui sa ne mai miram cand vedem vanzari atat de bune in cazul sau.

Apple vanzari craciun

8 COMENTARII

  1. Cifrele la nivel global unde sunt , ca astea sunt din SUA . Tot ma mir cum poate o companie sa monitorizeze cifrele vanzarilor de Craciun la nivel global .
    Cred totusi ca vorbim doar de SUA si stim ca americanilor le place sa cumpere Apple de Craciun , chiar daca vanzarile de iPhone si iPad sunt in vrie .

  2. tablete nu exista inafara de iPAD. Oamenii din sistemul android nu isi permit dupa ce isi iau smartphone sa isi ia si o tableta
    APPLE A DOMINAT

  3. “Cifrele la nivel global unde sunt , ca astea sunt din SUA” si putin mai jos
    “cifrele vanzarilor de Craciun la nivel global”
    ba tu esti bolovan? te contrazici singur in acelasi comentariu?

  4. Apple nu vinde 44% la nivel global nici in ziua lansarii unui model nou de iPhone .
    Monitorizare la nivel global pe vanzarile de Craciun nu prea exista . Cam peste jumatate din lumea asta nu are Craciun , asa ca nu vad sensul propagandei “de Craciun” .
    Si stim ca monitorizarile astea foarte exacte sunt din SUA unde americanii cumpara Apple, dar nu reusesc sa intreaca Android si nici Windows la cota de piata .