Aplicatia iPhone care iti face Fata Invizibila

O noua aplicatie pentru iPhone va putea fi folosita pentru a ascunde fata utilizatorilor in clipuri video si poze facute de catre acestia cu telefoanele.

iPhone a devenit mult mai atractiv pentru dezvoltatori dupa ce Face ID a fost integrat de catre compania Apple in iPhone X, iar acum vedem si creativitatea acestora. Dupa jocurile care pot fi controlate pe iPhone X cu nasul, sau sprancenele, iata ca astazi avem o aplicatie care ne poate face fata invizibila multumita sistemului care sta la baza Face ID.

In clipul video de mai jos puteti vedea o aplicatie creata de catre un dezvoltator japonez, acesta reusind sa foloseasca API-urile pentru Face ID intr-un mod foarte inedit. Aplicatia este deocamdata in proces de dezvoltare si mai are nevoie de ceva timp pentru a si pregatita, insa ceea ce ofera este cu adevarat interesant.

Acesta este, desigur, doar inceputul aplicatiilor de acest gen, deoarece in curand vom vedea mult mai multe exemple ale modului in care recunoasterea faciala din Face ID poate deveni utila.

„In an amazing yet unsettling tweet by @noshipu, also known as Kazuya Noshiro, the Japanese app developer for AR and VR-cum-CEO of game development company ViRD teased his followers with a sneak preview on a work-in-progress app. The 10-second footage shows a man’s face completely camouflaged into his surroundings, forming a visual reminiscent of someone wearing a skin care face mask.”

 

Articolul precedentSamsung Galaxy S9. EXCLUSIV, Data de Lansare Anuntata!
Articolul următorApple a Dominat Concurenta in Vanzarile de Craciun
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.