MobileMiner – Cum Minezi Monede Virtuale de pe iPhone

MobileMiner este o aplicatie care permite minarea de monede virtuale, precum Bitcoin, direct de pe iPhone, sau iPad, intr-un mod extrem de simplu.

MobileMiner este o aplicatie foarte interesanta pentru iPhone care le permite detiantorilor de telefoane sa mineze monede virtuale direct de pe propriile telefoane oricand doresc. Vorbim despre monete precum Bitcoin(care va avea suport in viitor), Electroneum, Monero si alte cateva tipuri de valute virtuale care au suport disponibil in aplicatie.

In clipul video de mai jos puteti vedea cum functioneaza MobileMiner, aplicatia fiind disponibila sub forma unui proiect Xcode in aceasta pagina, el putand fi transformat intr-o aplicatie ce poate fi instalata pe iPhone. Dupa instalare, aplicatia trebuine configurata pentru a mina valuta in portofelul nostru virtual, iar asa va puteti imbogati, la un moment dat.

MobileMiner este este utila doar pentru cei care au “ferme” de telefoane mobile, adica au sute, sau mii, de telefoane pe care sa le foloseasca pentru a mina moneda virtuala. Pentru cei care au un singur telefon in casa, minarea de moneda virtuala va necesita o perioada atat de lunga de timp incat veti vinde cateva telefoane pana sa obtineti o suma relativ consistenta.