AppSync Unified pentru iOS 10.3.3 a fost Lansat

AppSync Unified pentru iOS 10.3.3 a fost lansat inainte de Craciun pentru utilizatorii iPhone si iPad care au facut jailbreak pentru telefoanele lor.

AppSync Unified, patch-ul care permite instalarea de aplicatii piratate in iPhone si iPad, a fost lansat astazi pentru cei care fac iOS 10.3.3 jailbreak folosind H3lix, sau orice alta solutie existenta. Daca ati mai facut jailbreak in trecut pentru iPhone si iPad, atunci e posibil sa fi auzit pana acum despre AppSync Unified, asa ca stiti cum sa folositi acest software pentru a instala orice fel de aplicatii piratate existente pe internet.

AppSync Unified este in principal folosit de catre cei care pirateaza aplicatii pentru iPhone si iPad, insa software-ul este deasemenea util pentru cei care testeaza aplicatii fara un certificat de dezvoltator valid. Desigur ca AppSync Unified este folosit in vasta majoritate de catre persoanele care pirateaza aplicatii pentru iPhone si iPad, fenomenul avand acum o amploare mult, mult mai mica decat in anii trecuti.

AppSync Unified a fost actualizat doar pentru a oferi compatibilitate cu iOS 10.3.3, aceasta fiind singura schimbare anuntata de catre dezvoltatorul sau in cursul zilei de 24 decembrie pentru utilizatori. Actualizarea anterioara pentru AppSync Unified fusese in data de 21 septembrie a acestui an, asa ca vorbim despre un software care nu mai are parte de chiar atat de multa atentie din partea dezvoltatorului.

AppSync Unified este compatibil acum si cu iOS 10.3.3, insa iOS 11 nu are deocamdata parte de suport si e bine sa stiti asta, patch-ul fiind disponibil in momentul de fata in Cydia prin Karen’s Repo!

AppSync Unified iOS 10.3.3