Prima Pagina jailbreak AppSync Unified pentru iOS 10.3.3 a fost Lansat

AppSync Unified pentru iOS 10.3.3 a fost Lansat

AppSync Unified pentru iOS 10.3.3 a fost lansat inainte de Craciun pentru utilizatorii iPhone si iPad care au facut jailbreak pentru telefoanele lor.

AppSync Unified, patch-ul care permite instalarea de aplicatii piratate in iPhone si iPad, a fost lansat astazi pentru cei care fac iOS 10.3.3 jailbreak folosind H3lix, sau orice alta solutie existenta. Daca ati mai facut jailbreak in trecut pentru iPhone si iPad, atunci e posibil sa fi auzit pana acum despre AppSync Unified, asa ca stiti cum sa folositi acest software pentru a instala orice fel de aplicatii piratate existente pe internet.

AppSync Unified este in principal folosit de catre cei care pirateaza aplicatii pentru iPhone si iPad, insa software-ul este deasemenea util pentru cei care testeaza aplicatii fara un certificat de dezvoltator valid. Desigur ca AppSync Unified este folosit in vasta majoritate de catre persoanele care pirateaza aplicatii pentru iPhone si iPad, fenomenul avand acum o amploare mult, mult mai mica decat in anii trecuti.

AppSync Unified a fost actualizat doar pentru a oferi compatibilitate cu iOS 10.3.3, aceasta fiind singura schimbare anuntata de catre dezvoltatorul sau in cursul zilei de 24 decembrie pentru utilizatori. Actualizarea anterioara pentru AppSync Unified fusese in data de 21 septembrie a acestui an, asa ca vorbim despre un software care nu mai are parte de chiar atat de multa atentie din partea dezvoltatorului.

AppSync Unified este compatibil acum si cu iOS 10.3.3, insa iOS 11 nu are deocamdata parte de suport si e bine sa stiti asta, patch-ul fiind disponibil in momentul de fata in Cydia prin Karen’s Repo!

AppSync Unified iOS 10.3.3

 • marian

  Așteptăm o veste buna pentru ios 11

 • Adioff

  Din pacate m-am grabit sa pun 11.2 … Ce rau imi pare !

 • Robert

  Solutia de jb 10.3.3 e disponibila doar pana la iphone 5 inclusiv, doar procesoare 32 biti.

 • Andrews

  Pentru aplicații piratate exista și alte alternative (care nu necesita jb și merg și pe ultima versiune de iOS), deci nu este ceva wow acest tweak

 • d.c

  E bine că își face din nou apariția jb-ul, chiar aștept vesti pentru ios 11 jb

 • BurN®

  Pentru aplicații piratate sau ce doriți voi exista android! N-are rost sa ma plângeți atâta

 • Andrews

  Burn, te a băgat cineva în seama și nu știu eu?

 • cris

  Și care ar fi acele alternative ??? Vshare merge doar cu pc, ba semnează certificatul , ba nu, TutuApp merge mai nou cu VIP, AppValley , cirus installer cam lasă de dorit, nu prea sunt aplicațiile actualizate 🤔🤔🤔🙄

 • Andrews

  Tutuapp merge bine pe varianta free. Eu o am și merge ok (într-adevăr, sunt aplicații pe care nu vrea să le instaleze, dar măcar își face treaba cât de cât). Nu cred ca pot lăsa link aici dar dacă nu Reușești cu varianta free caută pe yt “tutuapp VIP free Download” sau ceva de genul și în descriere vei găsi un link. Apeși pe el și îți va instala aplicația VIP (care e în chineza, dar nu e problema)

 • cris

  Merge , dar nu poți instala multe aplicații fără VIP ! Am instalat chinezăria VIP , dar nu are setări de engleză , si am șters-o după ce am tradus-o 👿👿👿