H3lix iOS 10.3.3 Jailbreak a fost Lansat pe iPhone si iPad

H3lix iOS 10.3.3 jailbreak a fost lansat pe iPhone si iPad, solutia fiind disponbila doar pentru anumite modele pe care le gasiti in acest articol.

H3lix este o noua solutie de jailbreak lansata chiar in Ajunul Craciunului pentru iOS 10 – iOS 10.3.3, ea fiind compatibila cu toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au chip-uri de 32 biti, adica toate cele pana la iPhone 5S. H3lix este bazat pe un exploit folosit initial pentru o solutie de jailbreak de 64 biti, asa ca vorbim despre ceva ce a fost portat pentru a fi compatibil cu vechile modele de iDevice-uri.

H3lix este oferit in momentul de fata intr-o versiune oarecum beta, deci nu este 100% pregatita pentru a fi utilizata de catre toata lumea, dar o puteti incerca daca sunteti siguri ca stiti ce faceti. In mod normal Cydia ar trebui sa functioneze in iOS 10.x fara probleme, aplicatia fiind compatibila cu aceasta versiune a iOS inca de la inceputul acestui an, deci aici n-ar trebui sa existe discutii.

H3lix iOS 10.3.3 Jailbreak a fost Lansat pe iPhone si iPad

H3lix nu este compatibil si cu iDevice-urile care au chip de 64 biti, adica toate cele de la iPhone 5S incoace, asa ca nu va imaginati ca il veti putea folosi si pentru ele, deoarece aplicatia nu va functiona pe aceste terminale. H3lix este o solutie de jailbreak semi-tethered, asa ca la fiecare repornire va trebui sa refaceti jailbreak-ul pentru a putea folosi aplicatia Cydia, deci e bine sa fiti pregatiti.

H3lix este disponibil sub forma unei aplicatii care trebuie instalata cu Cydia Impactor, ea putand fi descarcata de aici, iar clipul video de mai jos va arata cum sa faceti instalarea in iDevice-uri. Sfatul meu este sa nu va “aruncati” deocamdata la H3lix si sa asteptati pana cand vor mai aparea actualizari pentru solutie, dar desigur ca alegeti singuri ce si cum sa faceti cu terminalele voastre.